mastere in bucuresti

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

fabby
Senior Member

mastere in bucuresti

Mesajde fabby » Joi Aug 14, 2008 11:41 am

Ce master v-ar tenta sa faceti (intrebare pentru cei din bucuresti) ?

Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite

kleampa
Senior Member

Mesajde kleampa » Joi Aug 14, 2008 11:44 am

intreaba-ne mai degraba cati am terminat facultatea :)

fabby
Senior Member

Mesajde fabby » Joi Aug 14, 2008 11:50 am

hai sa nu deviem, ca nu are rost.
Today is a good day for... php

www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Joi Aug 14, 2008 12:36 pm

nu stiu... si eu ma gandesc la asta.. ceva serios, legat de informatica, pe la Politehnica [stiu ca e de munca] dar nu stiu ce, tre sa vad ofertele.

griffin
Average Member

Mesajde griffin » Joi Aug 14, 2008 4:14 pm

Sa va spun ce stiu eu despre mastere:
-la Politehnica daca nu ai facut facultatea acolo (la Automatica, Calculatoare, Electronica) nu prea o sa poti face fata (Cam trebuie sa te stie profesorii ca sa iti mearga bine).
-la Universitate la Info, Mate-Info pentru cei care au terminat 4 ani sunt 2 mastere.Unul de Informaticii Aplicate unde faci aproape doar Matematica (Statistica, Probabilitati) si unul de Sisteme Distribuite (Unde se face multa teorie gen limbaje formale ), pentru cei care au facut 3 ani sunt 6 mastere (Baze de date si tehnologii Web, Inteligenta artificiala, Algoritmi si Bioinformatica,Sisteme distribuite,Limbaje de programare declarativa, Inginerie Software ) detalii la: http://fmi.unibuc.ro/ro/pdf/2008/curs_m ... mePage.pdf
-la ASE sunt cele mai "celebre" mastere:Baze de date si Securitate pentru cei cu 4 ani. Problema e ca sunt cu taxa cam toate locurile si sunt de 2 ani (15 milioane semestru).
Daca vrei chiar sa inveti ceva nu prea e cazul sa lucrezi. Daca e doar pentru diploma........ merge. Oricum am eu impresia ca sunt cam depasiti profesorii (nu toti) si daca pui suflet s-ar putea sa fii dezamagit profund.

Daca mai stiti si voi ceva....va poftesc sa comunicati si celorlati

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Joi Aug 14, 2008 5:21 pm

da... probabil ca astea sunt pareri personale ale tale si, e posibil sa fie si reale [unele din ele] dar, depinde ce vrei.

sa ma leg de politehnica acum..
la Politehnica daca nu ai facut facultatea acolo (la Automatica, Calculatoare, Electronica) nu prea o sa poti face fata (Cam trebuie sa te stie profesorii ca sa iti mearga bine)
nu poti face fata daca vrei DOAR diploma dar, daca te ti de treaba, faci si la Cambridge [bine, tre sa te duca si capul]

depinde de tinta pe care o ai, logic...

mandriva2007
Senior Member

re

Mesajde mandriva2007 » Vin Aug 15, 2008 12:20 am

eu am facut masterul la electronica ,ca tot o terminasem.cam acum un an ea games tinea cursuri la politehnica ,pt programatori etc.la ora aceea eram plecat din tara si mi-a parut rau.oricum cand termini o fac de ex electronica si faci masteru tot la ea e alta treaba,dar oricum tre sa muncesti pt ca diploma nu ti-o iei asa usor.sunt materii care te rup.eu am avut onoarea pot spune sa fac matematica cu Octavian Stanasila unul din greii matematicii de la care ai ce invata.si masterul l-am dat in radiocomunicaţii, microunde şi comunicaţii optice.o materie frumoasa ,mie mi-a placut.
"It started with lessons with ho I should hate
Listening to everything spoken to me
Now there is a chance that you were just using me
Innocents turned to see your way of life
It's ripping through me everyday
My head keep spinning with the shit that you said
You even had me get down on my knees
Praying for something that I never believed
"

By SEPULTURA

gabysolomon
Senior Member

Mesajde gabysolomon » Mie Aug 20, 2008 11:16 pm

mai e si Sistem Informatice Integrate de la College Plazza care am inteles ca e afiliata cumva politehnici din buresti

http://www.cpru.pub.ro/content/view/23/82/lang,en/

Înapoi la “Discuţii generale”