Ajutor / donatii /stuff

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

kelye
Senior Member

Mesajde kelye » Lun Apr 03, 2006 1:42 pm

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Lun Apr 03, 2006 1:55 pm

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

kelye
Senior Member

Mesajde kelye » Mar Apr 04, 2006 11:23 am

Mascka
Senior Member

Mesajde Mascka » Mar Apr 04, 2006 4:21 pm

Ca intotdeauna tre sa apara careva sa tulbure apele cu niste chestii care nu isi au rostul. Omule.. de ce nu te duci mataluta cu rugile tale la oamenii care au de unde da.. adica aia cu mertzane.. nu zic ca noi nu avem de unde..dar.. suntem prea amarati ca sa ne permitem..tepe sau tot felul de escrocherii.. Daca gresesc la adresa ta te rog sa ma scuzi..dar sincer.. suntem satui de tot felul de cersetorii.. si ca de obicei ai reusit cu ajutorul nostru si a celor care ti`au criticat "actiunea" ta, sa te faci si cunoscut.. e bine.. sincer.. ma lasa rece porcariile astea.. poate ai o cauza buna.. dar nu cred ca ai gandit`o bine si de aceea nici nu o sa mearga.. Ma retrag si las loc zecilor de posturi care vor urma..

a... si sa`ti mai zic ceva.. daca tot ce am scris eu nu ar fi fondat.. ai tace din gura, dar de obicei cine se simte cu musca pe caciula sare de ass in sus.. sa vedem reactia ta.. :D
or

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Mar Apr 04, 2006 5:11 pm

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mar Apr 04, 2006 6:10 pm

eu voi face o analogie ...

ma deranjeaza enorm de mult toti cretinii si imbecilii cu telefoane mobile de 12-20-150 de milioane de lei din metrou care isi pun muzica la un volum ridicat ... dar care vin la mine sa imi ceara chipsuri ...

ma deranjeaza enorm de mult toti pustanii nenorociti cu cate 500.000 lei zilnic de la parinti , care vin la mine si , citez , "hai ba nu fiu bulangiu , da-mi si mie din bautura ta" ...

ma deranjeaza enorm cersetorii din metrouri , de la coltul strazilor , idiotii care se plimba prin tramvai si canta ...

de ce ?

pai ...
pentru ca nu inteleg de ce vor ca eu sa le dau ceva , cand ei nu imi vor da vreodata ceva in schimb ...
nu inteleg de ce sa muncesc eu pentru niste imbecili care sincer imi polueaza existenta ...
nu inteleg de ce daca sunt asa de distrusi , handicapati sau saraci rupti , nu se duc sa-si caute ceva de lucru ...

vreti bani , cautati de lucru ...
vreti obiecte , munciti ...

daca nu aveti unde , sau cum , este total vina voastra ...
au fost alegerile voastre ...

deci ... eu nu dau nimic ...
toate componentele mele le am datorita mie , nu unor "donatii" ...
toate componentele mele au fost platite in totalitate de mine , in urma reusitelor mele ...
deci tot ce am reusit eu in viata ramane la mine , inclusiv componentele , banii si ce mai vreau eu.

Daca esti un ratat , impusca-te ... macar ai constiinta impacata ca ai facut un bine omenirii.

Si apropo , ce fac astia cu monitoarele ?
De ce nu apelati la firme mari de calculatoare pentru niste sponsorizari ?
De ce sunteti niste cersetori amarati si ratati ?

ma retrag aici , ca profa de romana m-a invatat prea bine sa aberez ... si aberatiile mele incep sa arate ciudat , ca niste declaratii de razboi anti-prostie (vroiam sa zic saracie) ... :)
|

Weapon
Average Member

Mesajde Weapon » Mie Apr 05, 2006 1:11 am

...gay people is the best worst thing that could happen to the world...

kelye
Senior Member

Mesajde kelye » Joi Apr 06, 2006 2:27 pm

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Joi Apr 06, 2006 2:43 pm

|

Înapoi la “Discuţii generale”