Adwords a luat-o razna?
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
Adwords a luat-o razna?
Am o campanie in Adwords, insa nu ma focusez pe conversii, ci mai mult sa am o prezenta constanta in online. Insa vreau sa va intreb daca voi patiti sa aveti fluctuatii zilnice de afisari/click-uri, cu diferente de peste 300% in plus sau in minus fata de ziua precedenta. Este normal asa cave?
Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Iti completam GRATUIT dosarul de acte. Vino pe www.smartapp.ro
-
Drk_alien
- Average Member
Re: Adwords a luat-o razna?
Nu am lucrat cu AdWords niciodata, nu ai observat niciun pattern al fluctuatiilor?...variaza atat de mult de la o zi la alta indiferent de zi (zi a saptamanii ) ?
...intreb si eu, poate te ingrijorezi degeaba.
...intreb si eu, poate te ingrijorezi degeaba.
Re: Adwords a luat-o razna?
Salut, a trecut ceva vreme de cand nu am mai folosit Adwords dar si eu am constatat acelasi lucru, erau diferente mari de la o zi la alta. Nu stiu care a fost cauza sau daca era normal. Acum depinde si ce inseamna 300% aia... de exemplu la mine era vorba de: 1300 clickuri ieri / 400 clickuri azi, lucru care mi se pare normal/posibil. Sa ne tii la curent daca descoperi vreo chestie interesanta!