am incercat acum sa instalez ultima versiune de yahoo messenger si primesc eroarea de mai jos la instalare.
a mai patit cineva asta si cum a reusit sa instaleze?
am avut mereu probleme cu produsele de la yahoo, nu au fost niciodata 100% compatibile cu windows xp 64 bit (versiunea 5.2.3790 de windows)
am folosit versiunea 9 pana acum dar nu stiu ce mi-a venit azi sa fac update si acum nu mai am mess de loc...
virusi nu am, scanez calculatorul saptamanal cu 3-4 programe de protectie, downloadul se face fara probleme, am incercat de mai multe ori de pe mai multe browsere...
poate stiti voi un link de unde sa iau versiunea completa, eventual mai veche...
problema apare mereu la acelasi pas, cand incearca sa instaleze macromedia flash (desi eu am deja instalat plugin flash in browser si flash player)
problema instalare yahoo mess
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
problema instalare yahoo mess
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
:)
pariu ca la o reinstalare de windows merge :d
-
Pirahna
- Senior Member
Eu nu prea am avut probleme.
E adevarat, nu am mai folosit Windows XP din 2004.
Deci va trebui sa te contrazic cu toate ...
Yahoo Mail nu mi-a mers prost sau mi-a dat vreodata eroare (si ca securitate nu era vina lor, era vina Firefox), Yahoo Widgets nu folosesc (am Vista Sidebar, nu am nevoie) dar cat am folosit au mers fara probleme, si Messenger-ul merge.
Din ce zici as putea sa dau vina pe conexiunea ta, care ar explica erori in mail, latente la setat invisible pe mess si evident eroarea grava la instalare.
Cauta un installer full si incearca inca o data.
Daca si atunci ai eroare, fa curatenie prin browser cache, disable antivirusi/etc, scaneaza-ti hdd-ul de probleme, opreste acceleratoarele de download si mai downloadeaza o data. Ah si curata si temp-ul.
El isi face un self-check si nu gaseste valorile pe care le cauta, deci fisierul tau poate sa fie schimbat de unul din factorii de mai sus.
Pune-ti Vista. Windows XP nu ar mai trebui sa existe ca sistem de operare, cand au aparut 4 noi versiuni de sisteme Windows (2003,Vista,2008, 7).
E adevarat, nu am mai folosit Windows XP din 2004.
Deci va trebui sa te contrazic cu toate ...
Yahoo Mail nu mi-a mers prost sau mi-a dat vreodata eroare (si ca securitate nu era vina lor, era vina Firefox), Yahoo Widgets nu folosesc (am Vista Sidebar, nu am nevoie) dar cat am folosit au mers fara probleme, si Messenger-ul merge.
Din ce zici as putea sa dau vina pe conexiunea ta, care ar explica erori in mail, latente la setat invisible pe mess si evident eroarea grava la instalare.
Cauta un installer full si incearca inca o data.
Daca si atunci ai eroare, fa curatenie prin browser cache, disable antivirusi/etc, scaneaza-ti hdd-ul de probleme, opreste acceleratoarele de download si mai downloadeaza o data. Ah si curata si temp-ul.
El isi face un self-check si nu gaseste valorile pe care le cauta, deci fisierul tau poate sa fie schimbat de unul din factorii de mai sus.
Pune-ti Vista. Windows XP nu ar mai trebui sa existe ca sistem de operare, cand au aparut 4 noi versiuni de sisteme Windows (2003,Vista,2008, 7).
|