Slabit
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
-
pin8marian
- Average Member
- vectorialpx
- Senior Member
vrei sa mananci cat poti, sa bei TaurRosu si sa nu faci miscare si... sa slabesti?
Cred ca "Liposuctie" e cuvantul potrivit
Vorbind serios, e greu sa fii si sanatos, sa si slabesti sa sa mananci si ce vrei... adica, astea 3 se bat cap in cap, daca le vrei pe toate.
E ca la femei: frumoasa, desteapta, cuminte. Din astea iti alegi doua
Cred ca "Liposuctie" e cuvantul potrivit
Vorbind serios, e greu sa fii si sanatos, sa si slabesti sa sa mananci si ce vrei... adica, astea 3 se bat cap in cap, daca le vrei pe toate.
E ca la femei: frumoasa, desteapta, cuminte. Din astea iti alegi doua
Cea mai buna cale de a slabi: mult efort fizic. Mergi la sala si faci multe exercitii, multe repetari cu o greutate mica. Si faci cu toate grupele musculare sa consumi cat mai multe calorii. De exemplu faci pana nu mai poti biceps cu greutate mica, apoi piept cu greutate mica, apoi multe abdomene si asa mai departe. Ar fi de preferat sa nu exista pauze intre ele, iar daca exista sa fie cat mai mici. Si eu iti recomand sa le faci putin mai gros imbracat, sa transpiri mult 
Poyo scrie:Cea mai buna cale de a slabi: mult efort fizic. Mergi la sala si faci multe exercitii, multe repetari cu o greutate mica. Si faci cu toate grupele musculare sa consumi cat mai multe calorii. De exemplu faci pana nu mai poti biceps cu greutate mica, apoi piept cu greutate mica, apoi multe abdomene si asa mai departe. Ar fi de preferat sa nu exista pauze intre ele, iar daca exista sa fie cat mai mici. Si eu iti recomand sa le faci putin mai gros imbracat, sa transpiri mult
Si daca transpiri ce ? Dai jos apa nu grasimea. Daca alergi 20-30 minute pe zi si nu mananci ca `porcu` in fiecare zi o sa slabesti, daca nu atunci nu ai de ce sa ai pretentii la sanatate sau aspectul fizic
-
Pirahna
- Senior Member
Ok asta era un topic de "cum sa fac bani din slabit" ...
Deci repet, slabitul nu e problema.
Dar sincer cred ca renunt la idee ... sunt prea multi care ofera chestii de slabit, sunt chiar si device-uri care ajuta la statisticile pe care vroiam eu sa le fac pe site ...
@oceans
Daca bagi un sprint ca disperatul, transpiri ce transpiri si pana la urma o sa arda si grasimile, dar asta cu alergatul nu merge in Romania ... praf, circulatie, parcurile sunt departe, si esti si penal ca un individ de 110-120 de kg sa alergi ... la greutatea aia nu mai esti obligat sa te misti.
Daca vine o masina spre tine, poti sa stai linistit ca o sa fie avariata mai mult ca tine, daca mergi printr-o multime din nou stai linistit ca se da lumea din drum, alergatul nu mai este un lucru pe care e nevoie sa-l faci.
Eu raman la bicicleta, indoors, in timp ce vad un film. Nu consider ca slabitul e un lucru atat de important incat sa dedici timp 100% pentru asta.
Deci aveti vreunul idei de monetizare a slabitului ?
Deci repet, slabitul nu e problema.
Dar sincer cred ca renunt la idee ... sunt prea multi care ofera chestii de slabit, sunt chiar si device-uri care ajuta la statisticile pe care vroiam eu sa le fac pe site ...
@oceans
Daca bagi un sprint ca disperatul, transpiri ce transpiri si pana la urma o sa arda si grasimile, dar asta cu alergatul nu merge in Romania ... praf, circulatie, parcurile sunt departe, si esti si penal ca un individ de 110-120 de kg sa alergi ... la greutatea aia nu mai esti obligat sa te misti.
Daca vine o masina spre tine, poti sa stai linistit ca o sa fie avariata mai mult ca tine, daca mergi printr-o multime din nou stai linistit ca se da lumea din drum, alergatul nu mai este un lucru pe care e nevoie sa-l faci.
Eu raman la bicicleta, indoors, in timp ce vad un film. Nu consider ca slabitul e un lucru atat de important incat sa dedici timp 100% pentru asta.
Deci aveti vreunul idei de monetizare a slabitului ?