Salut cum vi se pare designeul siteului .... ma refer doar la aspect ce-i lipseste (cred ca destul de multe) .... a si nu va luatzi de validare ca stiu ca nu e valid .... dar sper sa fie in viitor.
Merci anticipat![/url]
Vreau si eu o parere
Moderatori: cristi, Moderatori
- Shacal
- Average Member
Vreau si eu o parere
Shacal ^..^
If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't it never was. (2 Pac)
If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't it never was. (2 Pac)
-
johnutz
- Senior Member
De corectat:
1. Cursorul mouse-ului, cand e deasupra meniului de la tuning, ar trebui sa apara ca o mana. El nu apare asa in Firefox. Si nu e de vina Firefox, ci css-ul folosit la :hover. Trebuie sa aiba cursor: pointer, si nu cursor: hand.
Dar nici o grija, se intampla si la case mai mari, ex. http://support.asus.com/
2. Fonturile folosite ar trebui sa fie de tip sans-serif.
1. Cursorul mouse-ului, cand e deasupra meniului de la tuning, ar trebui sa apara ca o mana. El nu apare asa in Firefox. Si nu e de vina Firefox, ci css-ul folosit la :hover. Trebuie sa aiba cursor: pointer, si nu cursor: hand.
Dar nici o grija, se intampla si la case mai mari, ex. http://support.asus.com/
2. Fonturile folosite ar trebui sa fie de tip sans-serif.
asta e de cand eram tanar 
-mai este ceva care da urat de tot si anume afisarea produselor!ar trebui sa le afisezi in alt mod pentru k e prea mult spatiu nefolosit asa cu poza in stanga si o linie de text in dreapta!o varianta ar fi sa pui cateva produse p un rand si sa ai mai multe randuri!
-si nu prea dau bine bannerele alea de la fiecare catogorie, ideea intr-adevar nu nu e rea dar mai trebuie lucrat la ele,vad ca ai incercat cu blend dar sunt prea palide! mai joaca-te cu ele pana iese o combinatie mai frumoasa
-si fontul de pe prima pagina este cam mare, stiu k este prea ptuin de scris si d'aia
k mi s-a intamplat si mie de multe ori dar mai bine mai gandeste-te la ceva de "abureala" , mai baga niste text si fa-l mai mic si mai ordonat, mai compact si ai putea kiar sa mai adaugi o coloana de text.
-ai putea pune si alte informatii pt k este cam simplut p prima pagina si asa continua si p celelalte(din cauza asezarii produselor,arata ca si cum l-ai lungit cu apa neavand ce sa pui p el)
-cred k a ar trebui si un logo mai mare si mai expresiv, pt ca momentan logo-ul este aproape la aceeasi dimensiune cu un buton de meniu!este emblema trebuie scos in evidenta
-daca mai imi vine ceva iti mai spun
-si nu prea dau bine bannerele alea de la fiecare catogorie, ideea intr-adevar nu nu e rea dar mai trebuie lucrat la ele,vad ca ai incercat cu blend dar sunt prea palide! mai joaca-te cu ele pana iese o combinatie mai frumoasa
-si fontul de pe prima pagina este cam mare, stiu k este prea ptuin de scris si d'aia
-ai putea pune si alte informatii pt k este cam simplut p prima pagina si asa continua si p celelalte(din cauza asezarii produselor,arata ca si cum l-ai lungit cu apa neavand ce sa pui p el)
-cred k a ar trebui si un logo mai mare si mai expresiv, pt ca momentan logo-ul este aproape la aceeasi dimensiune cu un buton de meniu!este emblema trebuie scos in evidenta
-daca mai imi vine ceva iti mai spun
pana la urma care e treaba cu validatul acesta ca nu intelec..sunt atatiua pretentiosi ca nu e bun la validare dar niciunul nu a incvercat sa valideze un site mare..sa incercati de ex pe google sau pe mns sa le validati si pe urma sa aveti pretentii la un site facut de un tip care este la inceput...
or