Mesajde ionut.gazdaru » Dum Iul 31, 2005 11:57 pm
probleme:
-nu prea tii cont de accesibilitate, are dimensiunea textului fixata la valori mici si nu sunt relative (x-small, xx-smal.. ) (daca dai view-text size-largest e la fel ca si la smallest)
-afisarea ofertelor nu e "coafata", la agentii e bine ca i-ai pus pe oameni sa mai si bifeze din cand in cand niste chestii ca sa le afisezi bine dar tot apare textul ala prost formatat de secretare/useri cu ALL CAPS pe care puteai sa aplici un ucfirst() pe fiecare propozitie.
-la cautarea avansata nu poti cauta in ce au bagat oamenii obisnuiti (datorita chestiilr de la pct. anterior)
-cautarile nu fac conversier valutara si daca vrei ceva de 25000 Eur nu gaseste si apartamentul de 1ROL sau de 800000000ROL, btw, ar trebui sa faci un check la ce scrie omul ca treburi gen 1 ROL nu sunt ok de afisat, macar lasa-i sa bifeze negociabil si nu mai afisa asta.
-conversia valutara automata o faci doar la ofertele agentiilor in rest ..la paginile de pers private lipsa..
-nu prea te doare de useri si le pui adresele de mail in clar si cu mailto in fata ca sa fie usor furate de boti..
-banneru ala din header nu se pupa deloc cu ce e langa el si da impresia ca ai facut site ca faci bani din banner.. iar banneru ala e static.. nu are rost. solutia de pe imobiliare.ro e ceva mai reusita
-aplicatia aia la care faci reclama cu un thumbnail nu are poze la descriere si pe pagina cu descrierea i se face reclama tot ei si dai click pe poza poate vezi ceva mai mult.. si tot asa..
nu mai continui ca devin subiectiv, am facut o aplicatie web pentru agentiile imobiliare si am vandut-o in constanta si are o descriere de 3-4 pagini cu facilitati iar tu prezinti aplicatia care e no1 in .ro in o pagina si nu pui un flash demo sau macar poze.. iar facilitatile sunt asa, de abureala.. tre sa stuiezi un pic mai mult piata. e o concurenta majora pe net, si in afara..
eu in constanta concurez cu doau programe facute in paradox care merg in mod dos. si ghici: secretarele prefera progu ala ca are textu mare si e galben pe albastru & shit... macar am 5 agentii fidele si secretarele cand se muta cer programu meu.. si unele il cumpara de la GoGo promotions care mi-l vinde ilegal pe sume pe care eu nu am reusit sa-l vand..
life is a beautifull in rest, si sorry pentru deviatii...
daca vrei putem colabora la siteul tau, iti pot trimite o prezentare (masiva) aplicatiei si putem face un parteneriat..