Parerea dumneavostra desi nu este forma finala.
Cu stima,
Stefan Tudor.
OSCommerce
Moderatori: cristi, Moderatori
-
stephantudor
- Average Member
- Birkoff
- Senior Member
felicitari ca ai scris un oscomerce singur si nu te-ai folosit de cms-uri gata facute.
felicitari ca ai reusit sa folosesti doctype strict, nu multi reusesc asa ceva.
recomand sa validezi toate paginile html nu doar prima pagina, e bine pentru seo...
din punct de vedere seo mai ai mult de munca.
felicitari ca ai reusit sa folosesti doctype strict, nu multi reusesc asa ceva.
recomand sa validezi toate paginile html nu doar prima pagina, e bine pentru seo...
din punct de vedere seo mai ai mult de munca.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
stephantudor
- Average Member
-
stephantudor
- Average Member
Ideea in general, cel putin a mea este sa iti faci cu mana ta ce poti face, ce nu poti face poti lasa pe altul, dar atunci cand o faci ca si hobby cred ca merge si fara bani, mai ales daca decizia este sa il pun la descarcat gratuit atunci cand el va fi gata.
Singura metoda viabila pe care unii de peste hotare o stiu foarte bine, de a invata, este aceea de a construi, de a experimenta.
Si daca ce fac eu acum poate fi folosit de cineva la un moment dat ca material de studiu sau eu stiu la ce, atunci munca nu este degeaba si chiar si asa, pe mine ma relaxeaza.
Cu stima,
Singura metoda viabila pe care unii de peste hotare o stiu foarte bine, de a invata, este aceea de a construi, de a experimenta.
Si daca ce fac eu acum poate fi folosit de cineva la un moment dat ca material de studiu sau eu stiu la ce, atunci munca nu este degeaba si chiar si asa, pe mine ma relaxeaza.
Cu stima,
Stefan Tudor
- Birkoff
- Senior Member
de aceeasi parere sunt si eu, cand lucrezi pentru tine de ce sa nu iti faci tu un cms sau oscomerce de la a la z si sa stii toate chichitele din el si pe de o parte mai si inveti cu ocazia asta si ai si un cod bun si stabil de care te poti folosi la eventualii clienti...
sunt de parere ca cel mai bun script e cel facut de mana ta pentru ca il stii de la a la z si daca apare o problema stii unde sa modifici sau ce sa adaugi ca sa faca ce trebuie... pe cand la ceva scris de altcineva e mai greu...
sunt de parere ca cel mai bun script e cel facut de mana ta pentru ca il stii de la a la z si daca apare o problema stii unde sa modifici sau ce sa adaugi ca sa faca ce trebuie... pe cand la ceva scris de altcineva e mai greu...
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)