www.hartaimobiliara.ro

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

tudor.totolici
New Member

www.hartaimobiliara.ro

Mesajde tudor.totolici » Joi Oct 04, 2007 6:35 am

Publicare de anunturi imobiliare pe o harta virtuala google maps.
ce parere aveti despre idee si cat de tare o sa prinda in .ro? ce functionalitati mai trebuie adaugate? cum vi se pare designul?

ExcalIbvr
Senior Member

Mesajde ExcalIbvr » Joi Oct 04, 2007 10:09 am

Tudor, felicitari pentru site, mai ai mult de lucru la el, dar daca-ti joci bine cartea, cred ca va avea succes :).

Cateva observatii:
1. Layoutul general e OK.
2. Headerul are banda aia cu dungi oblice si pare cumva "scrambled"... nu da bine. La fel la footer.
3. "Singura agentie imobiliara non-stop" -- ce vrei sa spui prin asta? Sunt multe alte site-uri de imobiliare cu acces non-stop.
4. "Adauga anunt" trebuie scos in evidenta printr-un buton de genul "Cum functioneaza?". De fapt, "cum functioneaza" nu are sens sa fie buton, ci poti incepe direct acel slideshow.
5. E destul de ineficient sa lasi userul sa dea click pe harta in loc sa selecteze dintr-un dropdown orasul, iar apoi sa scrie o adresa. Inteleg de ce ai facut asa, dar faci prea dificila publicarea unui anunt.
6. Mai ai de lucru la SEO: titlurile paginilor (mai ales titlul paginii unui anunt), friendly URLs...
7. Layout tabelar...

Per ansamblu, fa-l mai usor de folosit :).

Succes!

Cosmin Chiru
Senior Member

Mesajde Cosmin Chiru » Joi Oct 04, 2007 1:50 pm

Nu uita de o validare minima a formularului de adaugare. In pagina suces.php ai ceva erori la statistici.

carco
Senior Member

Mesajde carco » Joi Oct 04, 2007 3:17 pm

Din cate vad eu, afisare pe harta costa(cam mult)... probabil o sa fie o harta aerisita :)

Exceptand harta ca element de noutate, restul site-ului e destul de sters/comun, anunturile sunt doar o insiruire de cuvinte, nu pot face selectii pe judet/zone, pe facilitati, singurul criteriu' fiind tipul imobilului. Daca e "in lucru", ok, asteptam finalul insa, daca asta e formatul final, mie mi se pare o jucarie ieftina.
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

c_n_m
New Member

Mesajde c_n_m » Vin Oct 05, 2007 2:21 pm

Mai este mult de lucrat la site, harta s-a incarcat foarte greu, nu sunt separate (prin culori diferite de exemplu) cererile de oferte etc.

Mascka
Senior Member

Mesajde Mascka » Dum Oct 07, 2007 10:24 pm

din pacate pe firefox-ul meu nu s-a incarcat harta.. si albastrul ala parca-mi intra in ochi..

Înapoi la “Evaluare site”