director web sau colectie de linkuri favorite
Moderatori: cristi, Moderatori
-
tovidiu
- Junior Member
director web sau colectie de linkuri favorite
http://www.boxlinks.ro
Ce parere aveti despre acest site?
Nu o sa incerc sa spun nimic despre el deoarece o sa fiu imediat taxat ca spam si subiectul va fii inchis.
Multumesc.
Ce parere aveti despre acest site?
Nu o sa incerc sa spun nimic despre el deoarece o sa fiu imediat taxat ca spam si subiectul va fii inchis.
Multumesc.
-
tovidiu
- Junior Member
Ideea siteului
Tocmai ca ideea siteului nu este aceea de a promova alte site-uri in mod direct, ci aceea de a fii pentru utilizator un loc in care sa tina aceste linkuri sa le poata administra si gasi foarte usor nu numai dupa cuvintele din titlu si cuvintele cheie, dar mai ales dupa tagurile aplicate(etichete).
De aceea e rel="nofollow".
Sincer ma asteptam ca utilizatorii sa foloseasca mai mult sectiunea de comentarii pentru linkurile postate din cadrul paginii unde este prezentat linkul.
Pana acum aproape 95% din utilizatori au folosit acest site doar pentru a-si promova propriul site, ceea ce nu ma deranjeaza dar nu aceasta este ideea siteului.
Va multumesc pentru comentariu si mai astept si alte pareri.
De aceea e rel="nofollow".
Sincer ma asteptam ca utilizatorii sa foloseasca mai mult sectiunea de comentarii pentru linkurile postate din cadrul paginii unde este prezentat linkul.
Pana acum aproape 95% din utilizatori au folosit acest site doar pentru a-si promova propriul site, ceea ce nu ma deranjeaza dar nu aceasta este ideea siteului.
Va multumesc pentru comentariu si mai astept si alte pareri.
- UzZzY
- Senior Member
Am vazut si eu ca cel care s-a ocupat de "lincuiala" a postat si la tine pe site.
Ce ti-am zis eu era "critica constructiva" tu faci cum vrei, ti-am mai zis (ideea e buna, site-ul arata destul de bine, singura chestie care nu imi place mie persoanl e ca ai nofollow pe linkuri, si critica constructiva era ca poti scoate nofollow pentru a satisface pe cei 95% )
O idee ar mai fi sa faci un toolbar pentru firefox cu bookmarks sa fie accesibile de oriunde
Ce ti-am zis eu era "critica constructiva" tu faci cum vrei, ti-am mai zis (ideea e buna, site-ul arata destul de bine, singura chestie care nu imi place mie persoanl e ca ai nofollow pe linkuri, si critica constructiva era ca poti scoate nofollow pentru a satisface pe cei 95% )
O idee ar mai fi sa faci un toolbar pentru firefox cu bookmarks sa fie accesibile de oriunde
-
tovidiu
- Junior Member
ma bucur ca iti place!!!
Nu este de vanzare, l-am facut in timpul liber.
Dar te astept cu interes sa adaugi linkurile pe care le consideri utile si care ai vrea sa le vada, noteze si comenteze si altii.
Multumesc pentru reply, astept si alte pareri.
Nu este de vanzare, l-am facut in timpul liber.
Dar te astept cu interes sa adaugi linkurile pe care le consideri utile si care ai vrea sa le vada, noteze si comenteze si altii.
Multumesc pentru reply, astept si alte pareri.
http://www.super-bancuri.ro
Voie buna cat cuprinde
Voie buna cat cuprinde
-
tovidiu
- Junior Member
din pacate am un utilizator care tot submite useri noi cu curl-ul si in acest mod apar zeci de useri pe saptamana fara activitate dar care la "about me" isi pune zeci de site-uri.
Am pastrat la inregistrare un form cat mai simplu ca sa nu se ceara utilizatorului care se inregistreaza sa tot puna ceea ce vede in imagini sa mai piarda vremea(captcha technique) dar se pare ca nu exista alta solutie ca sa te feresti de asemenea nenorociti care nu urmaresc altceva decat spam-ul.
Ce parere aveti, sunt alte metode de a evita asemenea utilizatori sa se inregistreze inafara de cod in imagini?
Multumesc.
Am pastrat la inregistrare un form cat mai simplu ca sa nu se ceara utilizatorului care se inregistreaza sa tot puna ceea ce vede in imagini sa mai piarda vremea(captcha technique) dar se pare ca nu exista alta solutie ca sa te feresti de asemenea nenorociti care nu urmaresc altceva decat spam-ul.
Ce parere aveti, sunt alte metode de a evita asemenea utilizatori sa se inregistreze inafara de cod in imagini?
Multumesc.
- vectorialpx
- Senior Member
Re: h
copot scrie:check the referrer.
cu snoopy/curl iti transmit ce referer vrei ..
Pune utilizatorii sa raspunda la seturi de intrebari simple 2+2, 3x4, capitala Romaniei .. etc. Cu cat ai mai multe intrebari in seturi cu atat e mai bine. Definesti seturile astfel incat sa ruleze in mod diferit la fiecare ora pe baza de ce IP acceseaza site-ul.
Mie nu-mi plac meniurile cu delimitatori (sau prefix) ".//"
Join The Forums - Time Well Wasted!