site cu manele...
Moderatori: cristi, Moderatori
Carco, nu inteleg de ce iei apararea oamenilor care promoveaza atitudinea infecta de superioritate doar pentru ca au o dacie tunata sau un mercedes cu jenti mai sclipitoare decat a vecinului, asta se numeste grandomanie[da, ma refer la cei care canta manele cat si la cei care le asculta cu aceleasi sentimente mai diluate]. Crezi ca Guta nu se uita la oricare dintre noi si zice: uite-te si la astia... nu aveti mercedes? sunteti penibili atunci, mintea mea este mai agera ca a voastra si am mai multe femei ca voi, bani fara numar[pana si un pusti de clasa a 1-a realizeaza ca pur si simplu nu e bine sa te lauzi]. Si chestia cu dusmanii, nu o inteleg... pe aia ti faci cu mana ta, nimeni nu vrea sa te omoare decat daca i-ai facut ceva, nu cred k apare asa ceva dintr-o antipatie. Imi cer scuze daca am facut vreo greseala de redactare, numai sa nu-mi sariti in cap.
-
carco
- Senior Member
Nu le iau apararea, doar ca, cred, va lauti de cine nu trebuie. Ce vina are guta, salam, parizer, carnacior ca lumea e lipsita de educatie (ca sa nu zic proasta)? Ei sunt comercianti, vand ce se cere.
Ziceai octavian ca esti deranjat de nu stiu ce copil (pe care-l cunosti) ca asculta manele, de ce nu te iei de parintii lui si te iei de guta? Acel copil asculta manele pentru ca parintii lui nu au avut grija/timp/minte sa-l educe corespunzator. Iti garantez ca daca acel copil ar fi ascultat de cand s-a nascut numai muzica clasica, acum nu ar fi "manelist".
"manelism"-ul nu e o boala, nu se ia. Fenomenul se datoreaza lipsei de educatie din scoli si din familie, asa ca, atunci cand mai esti deranjat ca vezi un prieten/cunoscut ascultand manele, injura-i parintii, injura-i educatoarea, injura-i invatatoare, injura sistemul de invatamant... acel individ asculta manele pt. ca acea muzica o poate intelege, pt. ca-i lipseste educatia necesara pt. a savura alte genuri. (Apropo, tu ce gen de muzica asculti? Poti rezista la o ora de opera (nu opereta)?)
Parerea mea e ca aceste site-uri "antimanele" sunt facute ori pt. trafic ori pt. a arata ce culti suntem noi ca nu ascultam manele (abordare cu totul gresita, exista oameni ce nu asculta manele la fel de "destepti" ca si cei ce asculta)
P.S. nu ascult manele, nu ascult rock, nu ascult trance, dance, ... in general, nu ascult muzica (incult, lipsa unei educatii muzicale, ... ?)
Ma deranjeaza cand vecinii asculta manele dar nu pt. ca asculta manele ci pt. ca produc zgomot. La fel de mult ma deranjeaza si cand vecinul de sus asculta rock, la fel de mult ma deranjeaza si cand vecinul de jos asculta muzica populara, ma deranjeaza lipsa de educatie, faptul ca tine mortis sa ascult si eu ce asculta el iar asta nu are legatura cu manelele, pur si simplu e proasta crestere.
Ziceai octavian ca esti deranjat de nu stiu ce copil (pe care-l cunosti) ca asculta manele, de ce nu te iei de parintii lui si te iei de guta? Acel copil asculta manele pentru ca parintii lui nu au avut grija/timp/minte sa-l educe corespunzator. Iti garantez ca daca acel copil ar fi ascultat de cand s-a nascut numai muzica clasica, acum nu ar fi "manelist".
"manelism"-ul nu e o boala, nu se ia. Fenomenul se datoreaza lipsei de educatie din scoli si din familie, asa ca, atunci cand mai esti deranjat ca vezi un prieten/cunoscut ascultand manele, injura-i parintii, injura-i educatoarea, injura-i invatatoare, injura sistemul de invatamant... acel individ asculta manele pt. ca acea muzica o poate intelege, pt. ca-i lipseste educatia necesara pt. a savura alte genuri. (Apropo, tu ce gen de muzica asculti? Poti rezista la o ora de opera (nu opereta)?)
Parerea mea e ca aceste site-uri "antimanele" sunt facute ori pt. trafic ori pt. a arata ce culti suntem noi ca nu ascultam manele (abordare cu totul gresita, exista oameni ce nu asculta manele la fel de "destepti" ca si cei ce asculta)
P.S. nu ascult manele, nu ascult rock, nu ascult trance, dance, ... in general, nu ascult muzica (incult, lipsa unei educatii muzicale, ... ?)
Ma deranjeaza cand vecinii asculta manele dar nu pt. ca asculta manele ci pt. ca produc zgomot. La fel de mult ma deranjeaza si cand vecinul de sus asculta rock, la fel de mult ma deranjeaza si cand vecinul de jos asculta muzica populara, ma deranjeaza lipsa de educatie, faptul ca tine mortis sa ascult si eu ce asculta el iar asta nu are legatura cu manelele, pur si simplu e proasta crestere.
Ultima oară modificat Sâm Noi 10, 2007 11:45 am de către carco, modificat 1 dată în total.
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera
- vectorialpx
- Senior Member
sunt de acord cu educatia [sistemul de invatamant si parinti] insa cred ca trebuie ca si statul roman sa faca ceva in privinta asta si oamenii [popoprul, in general]...
de exemplu: daca sunt cosuri de gunoi pe strada unii oameni arunca in cos altii pe langa el [in functie de educatie] dar daca nu sunt cosuri de gunoi [ca primaria n-a vrut sa investeasca in seiguranta bunurilor - d-aia le fura traficantii de fier vechi - si in tabla] atunci toata lumea arunca hartii pe jos...
daca oamenii ar lua o atitudine si n-ar mai arunca gunoaie pe jos [le-ar baga in buzunar pana la urmatorul cos sau pana acasa] si n-ar mai asculta manele atunci tara ar fi curata si manelistii nu ar mai avea atatia bani si ar fi descurajati...
cum ziceam... ce am facut eu e doar o initiativa si o sa incerc si o promovare... in ce masura o sa reusesc o sa vedem... [cum ziceam...]
de exemplu: daca sunt cosuri de gunoi pe strada unii oameni arunca in cos altii pe langa el [in functie de educatie] dar daca nu sunt cosuri de gunoi [ca primaria n-a vrut sa investeasca in seiguranta bunurilor - d-aia le fura traficantii de fier vechi - si in tabla] atunci toata lumea arunca hartii pe jos...
daca oamenii ar lua o atitudine si n-ar mai arunca gunoaie pe jos [le-ar baga in buzunar pana la urmatorul cos sau pana acasa] si n-ar mai asculta manele atunci tara ar fi curata si manelistii nu ar mai avea atatia bani si ar fi descurajati...
cum ziceam... ce am facut eu e doar o initiativa si o sa incerc si o promovare... in ce masura o sa reusesc o sa vedem... [cum ziceam...]
-
carco
- Senior Member
octavian scrie:cum ziceam... ce am facut eu e doar o initiativa si o sa incerc si o promovare... in ce masura o sa reusesc o sa vedem... [cum ziceam...]
bafta, dar cum ti-am zis, corecteaza textele alea, e jenant sa lupti impotriva inculturi cu texte pline de greseli (macar "vr-o" ala inlocuieste-l)
//me out (ma duc sa beau un vin)
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera
-
cigraphics
- Senior Member
*&#*@^$(@)*#
sincer era sa te injur cand am vazut site de manele la evaluare site dar cand am vazut Anti-Manele asa mai vi de acasa
si eu am vecini care ma terorizeaza cu manelele am scapat de ele pe vremea cu virusul ca le-am infectat computerele
- mihaitha
- Senior Member
carco scrie:*pehaspist = persoana care cunoaste o parte din sintaxa limbajului php si se apuca de "programare"
Amen, brother!!!
octavian scrie: asa, poti sa arestezi DJ-ul din dicoteca pentru evaziune fiscala [ca-ti ia bani pe dedicatii sau preferinte]
Pai poti, pentru ca sunt bani pe care nu plateste impozitul pe care ar trebui sa il plateasca. Asta este evaziune fiscala.
-
carco
- Senior Member
Nu exista vro scuza
Ai cazut din lac in put, ai inlocuit vr-o cu cu vro! WTF, nu ai acces la dexonline?
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
mihaitha, e bine daca gandesti asa...
arestezi dj-ul dar nu-l arestezi pe Nastase ca are apartament de XXX milioane de euro...
halal corectitudine!
PS: cand am zis "poti sa arestezi dj-ul" m-am referit la faptul ca astea sunt maruntisuri si nu se compara 2 milioane lei vechi pe care le ia un DJ pe seara cu 10000 de E pe care le ia minune la "concert"
arestezi dj-ul dar nu-l arestezi pe Nastase ca are apartament de XXX milioane de euro...
halal corectitudine!
PS: cand am zis "poti sa arestezi dj-ul" m-am referit la faptul ca astea sunt maruntisuri si nu se compara 2 milioane lei vechi pe care le ia un DJ pe seara cu 10000 de E pe care le ia minune la "concert"
- mihaitha
- Senior Member
octavian scrie:arestezi dj-ul dar nu-l arestezi pe Nastase ca are apartament de XXX milioane de euro...
halal corectitudine!
Absolut irelevant. Tot evaziune fiscala se numeste, indiferent daca bagi in buzunar un leu sa un milion de euro, la fel cum tot crima e daca omori un om sa 200. Si n-am zis ca l-as aresta numai pe dj. I-as aresta pe amandoi. Deci si pe dj. Ah. si mai ales pe popa!
-
carco
- Senior Member
octavian scrie:treaba e ca asta e dupa noul DOM, iar eu eram obijnuit cu dictionarul vechi; in plus, noul DOM nu este strict stabilit pentru ca inca suntem in perioada de tranzitie [asa stiam eu...]
nu e bre dupa nici un DOM nou, vreun/vreo/vreuna asa au fost dintotdeauna (stii tu ceva, dar nu stii bine, te referi la nici un vs. niciun)
Vezi si aici
campanieantimanele scrie:daca ai probleme tehnice sau ai vr-un gand [injuratura sau nu]...
descarca-te aici si spune-mi ce simti...
daca ai probleme tehnice sau ai vrun gand [injuratura sau nu]...
descarcate aici si spunemi ce simti... [varianta pentru manelari]
vreun e varianta corecta, vr-un e varianta pt. "manelari"
P.S. nu exista in limba romana cuvantul manelari (exista manelist).
- vectorialpx
- Senior Member
stiu ca nu exista manelar... dar e utilizat "in popor"
[poate o sa-l schimb]
eu asa stiu din scoala sa se scrie, "vr-un"... si, apropo... "vre" nu exista, dar nici "intr" ['-o' sau '-un']
o sa corectez oricum, ca sa fiu in conformitate cu noile legi
mihaita, baga-te-n politica...
poate reusesti ceva...
eu asa stiu din scoala sa se scrie, "vr-un"... si, apropo... "vre" nu exista, dar nici "intr" ['-o' sau '-un']
o sa corectez oricum, ca sa fiu in conformitate cu noile legi
mihaita, baga-te-n politica...
-
carco
- Senior Member
octavian scrie:eu asa stiu din scoala sa se scrie, "vr-un"... si, apropo... "vre" nu exista, dar nici "intr" ['-o' sau '-un']
Cine a zis ca exista "intr"? (exista intru iar vocala u dispare atunci cand se foloseste impreuna cu un/o).
Ai facut scoala Guta?
P.S. Nici eu nu sunt expert in gramatica dar macar am acel simt ce ma face sa caut/citesc atunci cand cineva ma corecteaza.