Promovare
Moderatori: cristi, Moderatori
-
pathFinder
- Junior Member
- mihaitha
- Senior Member
pathFinder, daca esti atat de smecher si plin de bani incat ai yacht (btw, alea din VirtuaSkipper nu se pun), ar fi trebuit sa ai bunavointa sa citesti si , inainte sa iti promovezi opera:
- Nu posta doar de dragul de a-ti creste numarul de vizitatori
// ce a observat si Piry, anume subiectul ostentativ 'Promovare' si doar un singur link, ma face sa cred ca asta de fapt scopul post-ului tau.
- Nu posta daca nu suporti sa fii criticat
// atitudinea ta demonstreaza ca nu poti
- Nu puneti la evaluare site-uri care au ca si continut doar un forum phpbb sau asemanator (evaluam doar cod, design si eventual si continutul daca este original)
// codul nu ti-l putem evalua, ca sigur nu faci parte din echipa WordPress. Design-ul la fel, ca tema asta sigur n-ai facut-o tu. Iar continutul numai original nu e.
Concluzie: ia-ti yachtul si du-te.
- Nu posta doar de dragul de a-ti creste numarul de vizitatori
// ce a observat si Piry, anume subiectul ostentativ 'Promovare' si doar un singur link, ma face sa cred ca asta de fapt scopul post-ului tau.
- Nu posta daca nu suporti sa fii criticat
// atitudinea ta demonstreaza ca nu poti
- Nu puneti la evaluare site-uri care au ca si continut doar un forum phpbb sau asemanator (evaluam doar cod, design si eventual si continutul daca este original)
// codul nu ti-l putem evalua, ca sigur nu faci parte din echipa WordPress. Design-ul la fel, ca tema asta sigur n-ai facut-o tu. Iar continutul numai original nu e.
Concluzie: ia-ti yachtul si du-te.
Mai stiu eu pe unu care se imbogateste cu un wordpress.
Are in iasi un blog mitocanesc, cu 10 urilizatori pe zi (mama, tata si inca 8 rude). Are numai google ads pe site si m-a amenintat cu "fii atent, ca de fiecare data cand vii la mine pe site eu fac bani".
Si uite asa isi iau oamenii yachturi, se castiga bine din google ads.
Are in iasi un blog mitocanesc, cu 10 urilizatori pe zi (mama, tata si inca 8 rude). Are numai google ads pe site si m-a amenintat cu "fii atent, ca de fiecare data cand vii la mine pe site eu fac bani".
Si uite asa isi iau oamenii yachturi, se castiga bine din google ads.
-
pathFinder
- Junior Member