http://www.aparat-aer-conditionat.ro
Moderatori: cristi, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
nu, nu-ti dam ban... trebuie sa incalci mai multe reguli pentru asta
in fine... ideile sunt impartite insa cred ca ar trebui sa te gandesti ca o firma poate gandi la genul:
- fac 239 de site-uri de rahat si iau 345E pe fiecare => 82 mii euro
- fac 50 de site-uri de calitate si, mari [complexe] si iau in medie 1200E => 60000 mii euro
diferenta - dintre alea 239 de site-uri nu se va mai intoarce nici-una la firma 1 iar dintre alea 50 majoritatea vor reapela la firma 2 - e vorba strict de marketing...
Asemenea si cu angajatii... o firma trebuie sa angajeze:
- 20 oameni pe care-i plateste cu 5-600E
- 10 oameni pe care-i plateste cu 1200 => se ajunge la acelasi pret
o sa inchid thread-ul, ca sa nu se mai streseze nimeni
PS: cei care isi fac impresia proasta, de obicei, realizeaza ca s-au inselat... daca nu realizeaza atunci inseamna ca nu merita atentia mea
spor la programat tuturor! [inclusiv mie!...]
in fine... ideile sunt impartite insa cred ca ar trebui sa te gandesti ca o firma poate gandi la genul:
- fac 239 de site-uri de rahat si iau 345E pe fiecare => 82 mii euro
- fac 50 de site-uri de calitate si, mari [complexe] si iau in medie 1200E => 60000 mii euro
diferenta - dintre alea 239 de site-uri nu se va mai intoarce nici-una la firma 1 iar dintre alea 50 majoritatea vor reapela la firma 2 - e vorba strict de marketing...
Asemenea si cu angajatii... o firma trebuie sa angajeze:
- 20 oameni pe care-i plateste cu 5-600E
- 10 oameni pe care-i plateste cu 1200 => se ajunge la acelasi pret
o sa inchid thread-ul, ca sa nu se mai streseze nimeni
PS: cei care isi fac impresia proasta, de obicei, realizeaza ca s-au inselat... daca nu realizeaza atunci inseamna ca nu merita atentia mea
spor la programat tuturor! [inclusiv mie!...]