www.alians.ro
Moderatori: cristi, Moderatori
Mi se pare ca virgula coloanele din dreapta si stanga sunt prea late pentru continutul lor, iar ce ramane in mijloc e prea stramt. De ex la http://www.alians.ro/reguli_de_utilizare.htm textul e ingramadit (nu ar strica si putin padding).
De la ce vine numele domeniului? Ce legatura are cu anunturi gratuite?[/url]
De la ce vine numele domeniului? Ce legatura are cu anunturi gratuite?[/url]
|
- fabby
- Senior Member
nu mi se pare de relevanta latimea meniurilor. nu sunt nici prea mari, nici prea mici. E bine sa isi poata puna omu ce bannere vrea el + ca dc era mai mare spatiu, acele pagini cu text erau mai mult goale decat pline, iar continutu anunturilor, care majoritatea sunt mici ar aparea restu paginii pana la footer goale.
alians, vine de la o combinatie de 2 nume, nume ce apartin de la fiul celui pentru care i-am facut site-ul. stiu ca pt seo era bine sa contina ceva legat de anunturi, dar asa a dorit "sefu"
alians, vine de la o combinatie de 2 nume, nume ce apartin de la fiul celui pentru care i-am facut site-ul. stiu ca pt seo era bine sa contina ceva legat de anunturi, dar asa a dorit "sefu"