Terra-Online
Moderatori: cristi, Moderatori
- disparut
- PHPRomania Supporter
Terra-Online
va place acest site ? Mai este inca in lucru... dar sper sa reusesc sa fac cat mai multe chestii... sa modific in script ! Sper sa va placa... oricum scriptu asta e cam varza... nu merge RSS daca dai click iti da pagina eroare... si mai sunt niste chestii enervante... dar ma descurc eu 
- disparut
- PHPRomania Supporter
mai deci mult.... n-am lucrat.... doar am facut psu categorii pe la stiri articole, forum... am baga articole si stiri.... si jos am facut pus cod javascript... intr-un fel de table....
dar.... urmeaza sa fac... mai multe modificari in script... dar trebuie sa ma ajute cineva.. si acuma stau pana are el timp... ca eu nu ma pricep la limbaje de programare.... daor asa cat de cat... 
- fabby
- Senior Member
Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
prost gust
faza cu "Intra pe site apasand ok".
http://www.top40.ro/js/vote.php.... e de tot rasul si de prost gust
am apasat bineinteles cancel.
daca vrei vot, pe al meu l-ai pierdut, indiferent de cat de prost sau de bun e site-ul. asa ceva nu se face
http://www.top40.ro/js/vote.php.... e de tot rasul si de prost gust
am apasat bineinteles cancel.
daca vrei vot, pe al meu l-ai pierdut, indiferent de cat de prost sau de bun e site-ul. asa ceva nu se face
- disparut
- PHPRomania Supporter
dar nu-mi bat jco de voi... pru si simplu am pus mesajul acela pentru a primi mai multe voturi... uite care e faza...nu prea ma inteleg bine cu toata lumea.. si chiar daca m-as intelege... sa zicem ca intra un necunoscut pe site... si la randul lui are si el site... crezi ca daca ar aparea mesajul Voteaza acest site in top 40 apasand ok sau cancel daca nu doresti s-o faci....... ce-ar apasa ? eu zic ca ar apasa cancel
asa... sunt mai putini care isi dau seama ca daca apasa ok ma voteaza undeva...
daca va supara... as putea s-o scot
dar... mai intai sa mai acumulez vreo 5,6 voturi !
Multumesc pentru intelegere !........ sii PACE[/b]
dar... mai intai sa mai acumulez vreo 5,6 voturi !
Multumesc pentru intelegere !........ sii PACE[/b]