Pareri www.colorrage.com

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

devNATiON
PHPRomania Supporter

Mesajde devNATiON » Lun Iul 11, 2005 2:37 am

oviska
PHPRomania Supporter

Mesajde oviska » Lun Iul 11, 2005 3:22 am

1. am specificat ca mai este de lucru la site si erori cum ar fi Photoshop sau Corel trecute la tehnologie vor fi corectate
2. am spus ca voi posta din nou site-ul cu modificarile
3. fii atent ca sunt destule logo-uri realizate in Corel, deci vectoriale, iar cele facute in photoshop, nu au fost destinate decat exclusiv paginilor web si au fost randate la rezolutii mari.
4. intamplator am colaborat cu companii de peste ocean si am ceva experienta la activ
5. nu stiu cine e cata, si nu stiu ce legatura are ca asculta manele, dar in orice caz nu stiu ce cauta in threadul asta
6. programatorul facea modificarea intr-un minut daca nu era duminica si nu era plecat din localitate pentru cateva zile
7. eu nu am inceput niciodata cu jignirile sau cu luatu peste picior cum ai facut tu de exemplu acum
8. daca stai un pic sa vezi cine sunt "coplilashii: astia si ai observa faptul ca stiu sa si critice, nu cred ca ai mai zice treaba asta

sper ca ti-am raspuns la toate nedumeririle

va voi anunta dupa ce am facut modificarile
multumesc

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Lun Iul 11, 2005 4:35 am

|

oviska
PHPRomania Supporter

Mesajde oviska » Lun Iul 11, 2005 1:14 pm

prima modificare ar fi ca virgula codul este valid html 4.01

carco
Senior Member

Mesajde carco » Lun Iul 11, 2005 1:18 pm

Si a fost greu? Atatea discutii pentru o chestie de 10 minute...

P.S. Parca eu nu as pune icon-urile alea cu valid, nu prea se integreaza in site (se inalta prea mult footer-ul), ai putea sa le pui ca link-uri HTML4.01 | CSS2 pe bara de navigare (din subsol) de exemplu.
Ultima oară modificat Lun Iul 11, 2005 1:23 pm de către carco, modificat 1 dată în total.
Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

oviska
PHPRomania Supporter

Mesajde oviska » Lun Iul 11, 2005 1:20 pm

ai dreptate, probabil o sa pun niste link-uri, sau poate chiar renunt la ele daca nu le gasesc locul

ionut.gazdaru
PHPRomania Supporter

Mesajde ionut.gazdaru » Lun Aug 01, 2005 12:48 am

sunt probleme cu backgroundul de sub butoanele server si promotion in opera, si anume nu se vede decat un mare hau negru
in dreapta reclamelor google apare o banda alba, tot in opera.
la mouseover linkurile din coloana stanga devin ilizibile... si de ce trebuia sa faci tot textu cu underline cand e mic nu stiu.. si mai ai si [more]...
presupun ca daca nu iti pasa de w3c decat daca cere clientul macar incerci sa faci sa se vada ok in browserele mari ie, firefox, opera..

Înapoi la “Evaluare site”