OSCommerce

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

stephantudor
Average Member

OSCommerce

Mesajde stephantudor » Lun Apr 05, 2010 10:49 pm

Parerea dumneavostra desi nu este forma finala.

Cu stima,
Stefan Tudor.

Stefan Tudor

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Lun Apr 05, 2010 11:12 pm

felicitari ca ai scris un oscomerce singur si nu te-ai folosit de cms-uri gata facute.

felicitari ca ai reusit sa folosesti doctype strict, nu multi reusesc asa ceva.

recomand sa validezi toate paginile html nu doar prima pagina, e bine pentru seo...

din punct de vedere seo mai ai mult de munca.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Aling
Average Member

Mesajde Aling » Mar Apr 06, 2010 12:25 pm

Felicitări, felicitări dar mai bine dădeai 350lei și luai un template excelent de Oscommerce. Ți-ai construit singur o Dacie când puteai cumpăra ieftin un Mercedes.

stephantudor
Average Member

Mesajde stephantudor » Mar Apr 06, 2010 6:20 pm

Stefan Tudor

Niku02
Senior Member

Mesajde Niku02 » Mar Apr 06, 2010 7:59 pm

Lucrez la o firma de si am un magazin de .

stephantudor
Average Member

Mesajde stephantudor » Mie Apr 07, 2010 7:39 pm

Ideea in general, cel putin a mea este sa iti faci cu mana ta ce poti face, ce nu poti face poti lasa pe altul, dar atunci cand o faci ca si hobby cred ca merge si fara bani, mai ales daca decizia este sa il pun la descarcat gratuit atunci cand el va fi gata.
Singura metoda viabila pe care unii de peste hotare o stiu foarte bine, de a invata, este aceea de a construi, de a experimenta.
Si daca ce fac eu acum poate fi folosit de cineva la un moment dat ca material de studiu sau eu stiu la ce, atunci munca nu este degeaba si chiar si asa, pe mine ma relaxeaza.

Cu stima,
Stefan Tudor

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Mie Apr 07, 2010 8:01 pm

de aceeasi parere sunt si eu, cand lucrezi pentru tine de ce sa nu iti faci tu un cms sau oscomerce de la a la z si sa stii toate chichitele din el si pe de o parte mai si inveti cu ocazia asta si ai si un cod bun si stabil de care te poti folosi la eventualii clienti...

sunt de parere ca cel mai bun script e cel facut de mana ta pentru ca il stii de la a la z si daca apare o problema stii unde sa modifici sau ce sa adaugi ca sa faca ce trebuie... pe cand la ceva scris de altcineva e mai greu...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Amenthes
Senior Member

Mesajde Amenthes » Mie Apr 07, 2010 8:37 pm

I'm under construction |

sebyku
Senior Member

:)

Mesajde sebyku » Mie Apr 07, 2010 9:15 pm

Înapoi la “Evaluare site”