Zetaniche - Rețea de afiliere

Profitshare, 2parale, etc.

Moderator: Moderatori

Stacy90
PHPRomania Supporter
Mesaje: 5
Membru din: Mar Iun 13, 2017 8:20 am

Zetaniche - Rețea de afiliere

Mesajde Stacy90 » Mar Iun 13, 2017 8:56 am

Bună ziua tuturor. 8)

Deoarece forumul este legat de afiliere și afaceri online, vreau să vă prezint rețeaua noastră afiliată, Zetaniche.

Zetaniche este o rețea de afiliere bazată pe performanțe, care a fost înființată în 2016 și care are o echipă profesionistă, cu peste 15 ani de experiență în industrie.

Zetaniche pune accentul pe utilizarea abilităților și a cunoștințelor pentru a oferi afiliaților săi șansa de a promova unele dintre cele mai populare produse din Mainstream și Adult, precum: sănătate, frumusețe, pierdere în greutate și dating, în țări care nu sunt atât de bine exploatate, dar care au potenția.

Astfel, operăm în țări precum România, Finlanda, Bulgaria, Lituania, Bosnia, Ungaria, Albania, Croația, Serbia, Slovenia, Slovacia, Letonia, Muntenegru, Cipru, Cehia, Estonia, Portugalia, Macedonia, Kazahstan, Maroc, Belarus, Grecia, Italia, Polinia, Ucraina.

Cele mai populare produse din România sunt GoSlimmer, Vein Stopper, TurboMax, cu o placă de 50% CPA pentru produsele digitale și 20-30% pentru produsele fizice.

Pentru afiliații noștri oferim pagini traduse în limba maternă a țării pentru care este destinal produsul și oferim astfel posibilitatea de a aborda mai ușor publicul potrivit.

Presupun că ești interesat de opțiunile și termenii de plată. Plățiile se efectuează lunar, cu o sumă minimă de 50 euro pentru Paxum și Payoneer și 100 euro pentru transferuri. Oferim plăți săptămânale și bi-săptămânale pentru afiliații care câștigă 1000 sau 1500 euro.

Managerii noștri de afiliere și asistență dedicată vor ajuta cu bucurie toți afiliații să își atingă obiectivele și să își maximizeze profiturile prin promovarea produselor noastre.

Misiunea Zetaniche este să construiască încredere și relații profitabile cu afiliații noștri, cu accent pe creșterea constantă pe piață, iar toți afiliații interesați sunt mai mult decât bineveniți să ni se alăture și să fie parte a misiunii noastre.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați direct prin e-mail: support@zetaniche.com sau Skype: Skype: aff_zetanicheStacy90
PHPRomania Supporter
Mesaje: 5
Membru din: Mar Iun 13, 2017 8:20 am

Re: Zetaniche - Rețea de afiliere

Mesajde Stacy90 » Vin Aug 25, 2017 10:29 am

Bună ziua tuturor, :wink:

Vă rog să acordați un moment și să vedeți ofertele noastre cele mai bune pentru săptămâna aceasta:

Imagine

Printre ofertele pe care le poți găsi la noi, la Zetaniche, avem două care pur și simplu zdruncină România în această săptămână:

1. WhatsChat
Plata: €2.34
Rata de conversie: De pe desktop, conversia se face prin introducerea unui PIN. Utilizatorul trimite un SMS prin care primește
PIN-ul. Acesta se introduce pe pagina. Dacă PIN-ul este cel corect, atunci conversia se declanșează. Conversia de pe mobil este prin SMS. Utilizatorul trimite un SMS și conversia se realizează imediat.

2. MyCashProfessor
Plata: €10.00
Rata de conversie: Utilizatorul accesează pagina, completează formularul și apasă pe buton de comandă. Dacă comanda este validă, conversia este declanșată.

Mai multe detalii despre ofertă pot fi găsite sub IU-ul personal după ce te-ai înregistrat.

De asemenea, nu uita să verifici ultimele noastre postări de pe blog, dar și să citești despre ofertele COD și de ce ar trebui să le promovezi prin Zetaniche. Nu uita să te abonezi și la newsletter-ul nostru.

Ca întotdeauna, ne poți contacta pe pagina de contact a site-ul nostru sau direct la adresa: support@zetaniche.com sau Skype: aff_zetaniche.

Nu ești încă membru Zetaniche?! Ce mai aștepți? ALĂTURĂ-TE ACUM!

Stacy90
PHPRomania Supporter
Mesaje: 5
Membru din: Mar Iun 13, 2017 8:20 am

Re: Zetaniche - Rețea de afiliere

Mesajde Stacy90 » Lun Sep 04, 2017 9:08 am

Salut tuturor! 8)

Imagine

Nu contează dacă sunteți un afiliat cu experiență sau sunteți la început în marketing-ul afiliat, cu siguranță vă întrebați adesea dacă ați ales sau veți alege doar cea mai potrivită și mai profitabilă nișă pentru promovare.

Zetaniche prospectează piața și nevoile publicului și se străduiește să ofere cele mai căutate produse în ofertele promoționale. Zetaniche se concentrează pe promovarea produselor în regiuni care nu sunt foarte competitive, astfel încât promovarea produselor noastre, care sunt foarte căutate în rândul publicului, dar și în regiunile în care concurența nu este atât de mare, este de fapt o combinație câștigătoare pentru fiecare editor.

Cum să vă alegeți nișa?
- Dacă sunteți administratorul direct al site-ului, alegeți o nișă similară conținutului site-ului dvs., despre care știți că utilizatorii site-ului dvs. ar răspunde pozitiv.
- Dacă lucrați cu mai multe surse sau intenționați să lucrați, alegeți o nișă apropiată de interesele dvs., deoarece va fi mai ușor să înțelegeți nevoile publicului și să obțineți profit.
- Alegerea nișei în funcție de popularitate, ținând cont de concurență pentru promovare.


Citiți despre acest lucru și multe altele în ultima noastră postare din blog, pregătită de echipa Zetaniche. Am pregătit pentru dvs. detaliile și avantajele nișei pe care operează rețeaua noastră, precum și câteva sugestii despre nișele și subnișele pe care să le alegeți, în funcție de conținutul site-ului, de nevoile si obiectivele dvs. Desigur, nu lipsesc nici recomandările despre ce oferte să alegeți în ce categorie. De aceea, nu ratați să ne vizitați blogul!

Zeta NICHES sunt: health, weight loss, beauty, dating, adult, make money.

Țările pe care le acoperim sunt: România, Finlanda, BUlgaria, Lituania, Bosnia, Ungaria, Albania, Croația, Serbia, Slovenia, Slovacia, Letonia, Muntenegru, Cipru, Cehia, Estonia, Portugalia, Macedonia, Kazahstan, Maroc, Belarus, Grecia, Italia, Polinia, Ucraina.

Nu sta pe gânduri, alătură-te rețelei noastre ASTĂZI! Pentru mai multe detalii ne poți contacta pe e-mail sau skype.

Stacy90
PHPRomania Supporter
Mesaje: 5
Membru din: Mar Iun 13, 2017 8:20 am

Re: Zetaniche - Rețea de afiliere

Mesajde Stacy90 » Mar Sep 19, 2017 9:04 am

Salutări tuturor,

ca și în fiecare săptămână de până acum, echipa Zetaniche a decis să vă împărtășească câteva informații care vă vor ajuta să obțineți câștiguri din afiliere.

În primul rând, să aruncăm o privire la lista noastră săptămânală TOP Ofertă, în care se regăsește și produsul România- RectiStop.

Imagine

Cu atenționarea că lista noastră conține două produse pentru Ungaria, am selectat câteva informații utile pentru dvs., cum ar fi: procentul cumpărătorilor online din Ungaria, cele mai comune metode de plată pentru cumpărăturile online și metodele cele mai comune de livrare la care apelează maghiarii. Produsele noastre COD îndeplinesc condițiile pieței maghiare, deci faceți-vă timp și verificați mai detaliat informațiile pe care le-am pregătit pe blog și începeți să promovați produsele noastre ungurești.

Imagine

Din moment ce trecută săptămână a fost dedicată GEO în totalitate, am pregătit pentru tine și postări despre cum să alegi ZETA geo. Am introdus toate țările în care Zetaniche are acum oferte promoționale, cu o privire de ansamblu asupra concurenței și a unor obiceiuri de cumpărare online ale locuitorilor acestor țări.

În unele postări viitoare, vom acorda atenție fiecăreia dintre aceste țări, așa că nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru, pentru a fi întotdeauna la curent.

Nu ați început să promovați încă oferta? Din moment ce vă punem la dispoziție actualizări zilnice și ținem pasul cu nevoile pieței, nu aveți de ce să așteptați!

AFILIAȚI-VĂ ACUM!

Stacy90
PHPRomania Supporter
Mesaje: 5
Membru din: Mar Iun 13, 2017 8:20 am

Re: Zetaniche - Rețea de afiliere

Mesajde Stacy90 » Lun Oct 16, 2017 2:19 pm

Salut tuturor,

În Zetaniche am scris recent despre anumite low competitve geo's și care sunt avantajele marketingului afiliat în aceste țări, așa că mă interesează opinia dumneavoastră. În ce țări lucrați și dacă ați promovat deja produse pentru țările low competitive? Care sunt experiențele dumneavoastră?

Pentru fiecare afiliat, anumite date despre țara în care doresc să promoveze anumite produse sunt cu siguranță utile. Acestea sunt câteva dintre date cum ar fi: procentul de utilizare a internetului, obiceiurile consumatorilor în funcție de cumpărăturile online și opțiunile de plată pe care le evită clienții, ceea ce oferă fiecărui membru afiliat o cunoaștere specifică a unei anumite țări.

De exemplu, recent am obținut câteva informații interesante despre piața bulgară. Am aflat date interesante care spun că în Bulgaria numărul utilizatorilor de internet reprezintă 59,8% din populația totală. Din nou, clienții online dețin 20% din populația totală, dintre care femeile sunt predominante. De asemenea, cei 20% dintre clienții online preferă plata la livrare, ceea ce înseamnă că ofertele COD sunt o alegere excelentă pentru piața bulgară.

Imagine

O situație similară există în Serbia, pentru care am făcut cercetări și am dedicat un întreg articol acestei piețe. Din populația totală a Serbiei, 68,1% utilizează internetul. Cu toate acestea, în ceea ce privește cumpărăturile online, sârbii adoptă din ce în ce mai mult această tendință de cumpărare, fapt demonstrat și de faptul că o creștere continuă de 10% se înregistrează în cazul cumpărăturilor online din Serbia. Utilizatorii din Serbia înregistrează 13 tranzacții online și din punct de vedere al metodelor de plată, jumătate din clienții online din Serbia preferă plata după livrarea produsului.

Desigur, am descris mult mai multe informații în textul pe care l-am pregătit pentru Bulgaria și textul pe care l-am dedicat Serbiei. Am oferit mult mai multe informații interesante pentru piețele menționate pentru toți cei care au un interes în aceste țări.

După analizarea datelor, veți observa că COD (cash on delivery) oferă o alegere ideală pentru țările în care cumpărăturile online nu s-au dezvoltat încă pe deplin, dar au o tendință de creștere ridicată. În Zetaniche lucrăm cu produse COD pentru piețele menționate, dar și pentru multe alte țări low competitive și dacă sunteți interesat să aflați mai multe detalii, vizitați blogul nostru și nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Dacă nu faceți parte din rețeaua Zetaniche, puteți să vă alăturați astăzi!


Înapoi la “Marketing afiliat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator