Vand site-ul www.topok.ro cu tot ce inseamna el , domeniu + script unic creat de la 0 + baza de date cu useri.
Scriptul in sine are urmatoarele caracteristici :
Partea De Admin:
Interfata Adminului este bazata in proportie de 90% pe Xajax , deci foarte rar ve-ti vedea enervantul refresh
-Generare automata sitemap pentru toate paginile , fara niciun fel de limita
-Cautare , editare , stergere utilizatori foarte avansata .
-Optiune pentru scrierea stirilor din admin , stiri ce vor aparea mereu in panoul userului , benefic pentru reclama etc etc.
-Trimitere email precum si trimitere mass-email la toti userii inregistrati
-Optiune pentru Optimizare/Reparare/Salvare Baza de date dintr-un singur click
-Cum site-ul se bazeaza pe top-uri , in admin panel mai sunt prezente optiunile pentru
resetare TOP total dar si resetare Top pe fiecare categorie in parte , resetare comentarii totale sau doar comentariile unei singure categorii , resetare vizualizari totale dar si resetare vizualizari pentru fiecare categorie in parte.
Site-ul in sine :
-Are implementat un chat bazat pe ajax .
-Am implementat de asemenea OpenInviter , pentru ca userii sa-si poata invita prietenii pe site indiferent de providerul de mail
pe care il folosesc.
-Beneficiaza de un sistem de referar , prin care orice daca un user se inregistrat din partea altui user ( indiferent daca acesta vine din notificarile trimise pe email sau din linkul direct de referal ) , referalul primeste un punctaj prestabilit de admin .
-Este optimizat seo , atat in privinta url-urilor dar si a descrierii fiecarei paginii , titlu etc etc .
-Este inscris in aproximativ 700 de directoare romanesti .
-Baza de date este foarte bine optimizata si indexata .
-Inregistrarea este simpla , deasemenea bazata foarte mult pe ajax
-La inregistrare , imaginile sunt micsorate pentru a salva banda de internet si li se aplica watermark. Deasemenea exista si posibilitatea de creare de thumbnails.
-Logo-urile categoriilor de pe prima pagina au fost create custom si au costat 50 de dolari .
-Exista si posibilitatea pentru recuperarea parolei in caz ca aceasta a fost pierduta .
-Site-ul beneficiaza de o securitate sporita .
-Numarul maxim de vizitatori pe care la avut , conform WTA a fost de 1916 , dar acum a mai scazut deoarece a fost cazut cateva zile
incercand sa cautam alt host pentru el . Im momentul de fata inregistreaza 400-500 de vizitatori unici pe zi.
Poate fii foarte usor customizat/modificat de cineva care are cunostinte minime de html/css .
Putem pune un demo cu site-ul pentru cei ce vor sa vada cum functioneaza partea de admin .
De ce este de vanzare ?
Simplu , din cauza ca avem prea multe proiecte la care lucram , nu mai avem timp sa ne ocupam si de acesta asa ca ar fii pacat sa nu il exploateze altcineva .
Cateva detalii despre domeniu:
Cumparat pe viata la data de 2009-03-12 , desi nu are prea mare vechime , traficul este considerabil bun as putea spune
iar cu ceva timp din partea cuiva , acesta poate fii dus foarte departe.
Pretul de la care incepe vanzarea lui este de 250 de euro.
Daca este cineva interesat va rog sa ma contactati prin PM cu oferte serioase .
Pentru alte nelamuriri sau intrebari , postati aici ... O zi buna.
Vand site + domeniu . Arunca o privire
Moderatori: vectorialpx, Moderatori
-
alladin.boss
- PHPRomania Supporter
Desi as putea sa mint si sa zic anume suma , iti zic adevarul , nu stiu exact , deoarece , ads-urile aflate pe el , folosesc aceleasi coduri care sunt imprastiate pe alte cateva site-uri care au un trafic mult mai sanatos .
Totusi , are relativ putin timp de cand este lansat/inregistrat , iar la o cautare google se poate observa :
Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 908 de la topok.ro. (0,15 secunde)
[ http://www.google.ro/search?hl=ro&q=sit ... =&aq=f&oq= ]
Sper ca am fost destul la obiect , si acum , si la postul anterior cand am zis ca , cu putin timp alocat acestui site , il puteti duce foarte sus .
In plus , garantez pentru calitatea cu care a fost scris script-ul , acesta fiind foarte bine documentat( si optimizat ) pentru programatorii ce vor venii in urma mea pentru a intelege ce face fiecare functie din el
Totusi , are relativ putin timp de cand este lansat/inregistrat , iar la o cautare google se poate observa :
Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 908 de la topok.ro. (0,15 secunde)
[ http://www.google.ro/search?hl=ro&q=sit ... =&aq=f&oq= ]
Sper ca am fost destul la obiect , si acum , si la postul anterior cand am zis ca , cu putin timp alocat acestui site , il puteti duce foarte sus .
In plus , garantez pentru calitatea cu care a fost scris script-ul , acesta fiind foarte bine documentat( si optimizat ) pentru programatorii ce vor venii in urma mea pentru a intelege ce face fiecare functie din el
-
absolutep0wer
- PHPRomania Supporter
-
ocaziebuna
- Junior Member
Înapoi la “Vanzari/Cumparari domenii/site-uri”