evaluare site

Ai un site de vanzare sau doar un domeniu. Aici e locul in care poti posta.

Moderatori: vectorialpx, Moderatori

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Mie Oct 24, 2007 6:52 pm

algisinfo scrie:Man el nu a zis ca l-a facut el ci a incercat doar sa-l vanda. Tot ce are el acolo e free deci nici macar nu e ilegal.

Hai hai ... adica daca eu imi lansez un forum sau un magazin virtual gratuit, si tu ii faci un alt design si apoi il vinzi (cu tot cu codul meu free) si iti iei bani pe MUNCA MEA, o faci legal ?

E ilegal. E free cat timp respecti anumite conditii, pe care el vanzand scriptul nu le respecta.

Deci cei care citesc aceste posturi si sunt la inceput sa priceapa odata ca daca instalezi ceva, nu ai facut nimic nou, nu ai facut nimic cu mana ta, nu meriti o evaluare.
Pentru evaluare, pune lucrarile tale, nu scripturi gratuite pe care vrei sa le vinzi.

algisinfo
PHPRomania Supporter

Mesajde algisinfo » Mie Oct 24, 2007 7:25 pm

Pirahna scrie:Hai hai ... adica daca eu imi lansez un forum sau un magazin virtual gratuit, si tu ii faci un alt design si apoi il vinzi (cu tot cu codul meu free) si iti iei bani pe MUNCA MEA, o faci legal ?

Licenta sub care este distribuit osCommerce permite vanzarea lui. Este permisa chiar si scoaterea mentiunii de copyright a osCommerce din front-end. Este obligatorie pastrarea ei in pagina de administrare. Am gasit informatia asta chiar in documentatia cu care vine osCommerce.

Deci in cazul unui forum sau magazin virtual pe care l-ai putea face tu, totul depinde de licenta sub care il distribui. Daca il distribui sub GPL, atunci la oricine ajunge poate sa ceara bani pt el atata timp cat il da sub aceeasi licenta si cu codurile necriptate.

freeboy
PHPRomania Supporter

Mesajde freeboy » Mie Oct 24, 2007 7:45 pm

nu vreau sa-l vand ci doar v-am cerut o parere asta nu inseamna ca vreau sa-l vand

ms oricum pt critica

si Grig2007 sa stii ca nu mi-a placut gestul tau , stiu ca site ul este vulnerabil , o sa corectez vul , eu zic ca era mai furmos din partea ta daca imi dadeai un pm si ma anuntai

v-a multumesc tutror

eu pana acum m am ocupat cu designul insa m-am apucat si de development , si am incercat sa vad cu ce se mananca developmentul , asa ca am inceput cu inceputul ... nu-ti fa griji in privinta mea o sa ajung sa stiu sa mi fac unu singur ...
Ultima oară modificat Mie Oct 24, 2007 7:52 pm de către freeboy, modificat 1 dată în total.

Grig2007
Average Member

Mesajde Grig2007 » Mie Oct 24, 2007 7:52 pm

NU INCERC SA ACUZ CU NIMIC !!!

Navigand pe mai multe forumuri am gasit site-ul asta http://www.algis.ro/ sar putea nush sigur sa fie site-ul lui algisinfo .

Si deia i convine lui cred , sa folosesc osCommerce ca doar detine o firma de webdesign :)

daca algisinfo nu are nici o treaba cu www.algis.ro imi cer scuze .

algisinfo
PHPRomania Supporter

Mesajde algisinfo » Mie Oct 24, 2007 10:59 pm

algis.ro este site-ul meu. :) Merci de reclama.

Am mentionat ca am folosit osCommerce. Intre timp am renuntat la el in favoarea CMS-ului joomla (joomla.org). Nu am apucat sa modific si pe site.

Oricum osCommerce si-a facut treaba si pentru un mic magazin virtual este suficient.

MadTrax
PHPRomania Supporter

Mesajde MadTrax » Dum Oct 28, 2007 2:29 am

siteul e dooown!

freeboy
PHPRomania Supporter

Mesajde freeboy » Mar Noi 06, 2007 9:18 pm

site ul nu a fost spart , am sters eu totul de pe ftp pana cand o sa fac unu de la 0

Înapoi la “Vanzari/Cumparari domenii/site-uri”