Creare editor PHP
Moderatori: cristi, Moderatori
- tudosebogdan
- Junior Member
Creare editor PHP
Stiu ca asta s-ar putea sa tina mai mult de programare decat de PHP dar are cineva idee cum se face un editor de text si in special de PHP si MySQL? 
Able was I ere I saw Elba
- tudosebogdan
- Junior Member
- tudosebogdan
- Junior Member
Treaba asta care vrei tu s-o faci nu este grea. Trebuie sa ai un fisier cu toate functiile PHP din care vor fi citite. Atunci cand incepi sa scrii un cuvant un thread trebuie sa caute in fisier toate functiile care incep cu grupul de litere respective, si sa-l afiseze intr-un popup menu.
Daca vrei ca dupa ce ai scris functia sa-ti arate si parametrii este ceva mai complicat pentru ca trebuie sa tii cont de cate virgule ai intre paranteze, si sa scrii boltit, in popup window, parametrul curent.
In final vreau sa-ti spun ca asta este asa ca sa inveti tu sa programezi. Nu o sa iasa chiar asa de usor si o sa-ti ia 1-2 luni. In plus sunt atatea editoare faine pe care nu o sa le egalezi tu cu programul facut de tine.
Nu vreau sa te dezamagesc. Bafta la programare.
Daca vrei ca dupa ce ai scris functia sa-ti arate si parametrii este ceva mai complicat pentru ca trebuie sa tii cont de cate virgule ai intre paranteze, si sa scrii boltit, in popup window, parametrul curent.
In final vreau sa-ti spun ca asta este asa ca sa inveti tu sa programezi. Nu o sa iasa chiar asa de usor si o sa-ti ia 1-2 luni. In plus sunt atatea editoare faine pe care nu o sa le egalezi tu cu programul facut de tine.
Nu vreau sa te dezamagesc. Bafta la programare.
Linux is all you need,
All you need is Linux!
All you need is Linux!
Ia legatura cu Tiberiu Craciun. El are un proiect la adresa:
http://kphpdev.sourceforge.net/
si cred ca te poate ajuta.
http://kphpdev.sourceforge.net/
si cred ca te poate ajuta.
- tudosebogdan
- Junior Member
am incercat de pe doua adrese de email dar se pare ca nu merge sau nu exista serverul pe care are el adresa de email.
nu-i nimic ca ma documentez in continuare. din pacate sunt practic pe ultima suta de metri inaintea sesiunii si nu reusesc sa stau la el decat cel mult 1-2 pe zi dar dupa 10 iunie incolo o sa am toata ziua si netu si timpul la dispozitie. 
Able was I ere I saw Elba