Editoare php ?

Editoare, compilatoare, acceleratoare sau alte aplicaţii realizate cu/pentru PHP

Moderatori: cristi, Moderatori

eugenm
Junior Member

Editor PHP

Mesajde eugenm » Vin Iul 02, 2004 4:55 pm

In final ati transformat subiectul propus (Recomandati-mi EDITOR PHP) intr-un simpozion dedicat ZEND IDE :(
Normal ca ar trebui sa fie bun ZEND nici nu se concepe asa ceva dar de la a folosi un IDE fara licienta (caz cu care normal nu sunteti de acord - nici eu!) si a-l lauda intr-una si pina la nivelul in care poti folosi licienta firmei unde iti desfasori activitatea pentru a utiliza Zend e un pic aiurea. Omul intreba de un editor FREE ... Zend e cel mai bun dar nu e free si e si cel mai scump :x
Spuneti-i omului sa foloseasca NotePad in final ca si acolo poate face treaba decit sa-i descrii cit de capabil e Zend fara sa-i spui si cit l-ar costa sa-l aiba!
Mai sunt oameni buni destule alte IDE-uri, nu toate sunt la aceleasi performante ca Zend dar merita sa fie vazute. Alegerea apartine fiecaruia. Eu am folosit spre exemplu Maguma de pe vremea cind era free.
Acum imi place mai mult NuSphere...

Eugen MIHAI
www.codelines.ro
-------------------------------
php pentru toata lumea

Emil
PHPRomania Coder Professional

Mesajde Emil » Vin Iul 02, 2004 5:13 pm

Zi-mi un IDE free inafara de varianta personal de la Zend Studio si Quanta care merge doar pe linux.
NuSphere mi se pare o porcarie extraordinara, nu stiu de ce ... imi da impresia de aplicatie in delphi facuta la gramada....si e plin de bugs.
A aparut versiunea 3 (beta) de Komodo care din cate vad e singurul concurent serios si stabil pt ZS insa tot nu-l depaseste.
Vreti ceva free ? pentru asta sunt editoare plain text cum e PSPad sau de ce nu, pentru maniaci, notepad, care e Notepad, adica un caiet de Notite nu de programat.
Fiecare lucreaza cu ce-i place pana la urma .. thread-urile de genul asta sunt arhikilometrice pe toate forumurile din lume exact din cauza ca lumea nu e happy cu IDE-urile actuale.
Nu este cazul Python sau PERL care au IDE-uri extrem de serioase....
Probabil ca asta se intampla din cauza ca PHP e un limbaj relativ nou si de-abia de putin timp incoace a captat interesul companiilor medii dar si pentru faptul ca nu multi se incumeta sa studieze engine-ul Zend in profunzime, dovada fiind numarul mic de debuggere existente pe piata (ce-i drept, au inceput sa apara in ultima vreme ... dar suntem deja in 2004) .

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

coditza
Senior Member

Mesajde coditza » Vin Iul 02, 2004 8:47 pm

function foo() { foo(); }

eugenm
Junior Member

Mesajde eugenm » Sâm Iul 10, 2004 12:41 pm

Eugen MIHAI

www.codelines.ro

php pentru toata lumea

eugenm
Junior Member

SCUZEEE...

Mesajde eugenm » Sâm Iul 10, 2004 12:51 pm

Eugen MIHAI

www.codelines.ro

php pentru toata lumea

apann
Average Member

Mesajde apann » Lun Iul 12, 2004 11:51 am

coditza
Senior Member

Mesajde coditza » Lun Iul 12, 2004 2:02 pm

Emil

Mesajde Emil » Lun Iul 12, 2004 4:43 pm

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

Troto

Mesajde Troto » Lun Iul 12, 2004 5:22 pm

coditza
Senior Member

Mesajde coditza » Lun Iul 12, 2004 9:31 pm

Emil

Mesajde Emil » Mar Iul 13, 2004 3:06 am

coditza
Senior Member

Mesajde coditza » Mar Iul 13, 2004 9:07 pm

o sa deviem niteluj discutia, dar no... :D

aici intervine si mentalitatea fiecarui in privinta calcului... eu m-am cam saturat sa-mi dau 50% din salar pe chirie si restu sa-i bag in calc... acum imi cumpart memory (sa fac si 512 :D) la salaru urmator o sa-mi iau proc (la 1200, cat ma tzine palca de baza) si cu asta basta. Cand no mai putea calcu asta sa duca un tuner, fireworks, firefox + iexplorer si utlraeditu meu cel de tate zilele, o sa mi-l fac ruter, iar ruterul de acu (primul meu ibm compatible > 286 :P) o sa treaca pe post de bibilou... ;) si bineinteles, o sa-mi cumpar alt calc :D

in principiu, atat timp cat nu scot cu calcu asta bani de un calc nou... nu-i fac upgrade (exceptand ce am scris mai sus... dar asta o sa ma duca pe la 3 milioane, aje ca mere acum :P )

kristache
Junior Member

Mesajde kristache » Mie Iul 14, 2004 2:37 am

cea mai mare parte din codul scris de mine a fost din mcedit.
desi, recunosc, mi'ar prinde tare bine un debug cateodata, momentan cred ca o sa raman la dumnealui. plus ca alte editoare de consola nu am vazut sa'mi placa.

cheers
kristache. over.

Emil

Mesajde Emil » Mie Iul 14, 2004 4:44 am

apann
Average Member

Mesajde apann » Mie Iul 14, 2004 10:30 am

Înapoi la “Software”