Incercati Server2go. Are o versiune gratis.
Gasiti o documentatie pas cu pas la adresa: .
Eu l-am incercat si functioneaza bine. Puteti folosi atat Internet Explorer cat si Firefox Portable. Se pot pune pe cd scripturi Php si baze de date Mysql.Cand rulezi aplicatia de pe cd, baza de date e salvata pe HDD si se poate face insert,update delete, dar datele au caracter temporar fiind sterse de pe HDD cand se scoate cd-ul. Sper sa fie util:d[/url]
Nu am stat sa citesc toate posturile asa ca imi cer scuze daca nu e ceea ce doriti
rulare aplicatii web de pe cd
Moderatori: cristi, Moderatori
Birkoff, stiu ca e veche discutia dar pana la urma ce ai ales? Si eu sunt interesat de ceva de genul asta si nu stiu ce sa aleg - Winbinder sau PHP-GTK? Sau altceva? Am vazut ca a aparut si QT pentru PHP (PHP QT), dar nu gasesc nicaieri documentatie sau niste exemple. Winbinder imi pare un proiect oarecum abandonat, nu stiu daca va mai avea suport pentru Windows 7 sau versiunile urmatoare. Imi place ideea lor, de look ca windows-ul, dar PHP-GTK mi se pare mai stabil si intretinut, dezavantajul fiind look-ul GTK cu care majoritatea windowsarilor nu sunt obisnuiti. Poate discutam putin despre extensiile astea pentru a face aplicatii desktop cu PHP (nu discutam daca merita sau nu sa faci aplicatii desktop in PHP, stiu ca exista limbaje dedicate dar daca ai partea de logica a aplicatiei facuta in PHP nu are sens sa rescrii totul in altceva, mai ales ca pentru unii ar insemna sa invete limbajul respectiv).
- Birkoff
- Senior Member
pana la urma am mers pe varianta urmatoare:
1. copiat pe usb stick
2. pus aplicatia web in uniserver si encodata cu ceva
daca aplicatia se doreste a fi rulata de pe cd, deoarece nu sunt drepturi de scriere pe cd trebuie copiat tot uniserver-ul pe hdd si rulat de acolo.
se poate face un kit de instalare cu tot directorul uniserver (care contine si aplicatia si baza de date) sau dat ca arhiva zip...
am preferat uniserver pentru ca merge in paralel cu alt server instalat pe pc deci nu se cearta intre ele. iar ca autostart pot face un fisier bat pe care sa il pun pe desktop sa dea clik pe el sau sa il bag in startup...
1. copiat pe usb stick
2. pus aplicatia web in uniserver si encodata cu ceva
daca aplicatia se doreste a fi rulata de pe cd, deoarece nu sunt drepturi de scriere pe cd trebuie copiat tot uniserver-ul pe hdd si rulat de acolo.
se poate face un kit de instalare cu tot directorul uniserver (care contine si aplicatia si baza de date) sau dat ca arhiva zip...
am preferat uniserver pentru ca merge in paralel cu alt server instalat pe pc deci nu se cearta intre ele. iar ca autostart pot face un fisier bat pe care sa il pun pe desktop sa dea clik pe el sau sa il bag in startup...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
bema2004sw
- Average Member