cum se poate rezolva eroarea asta

Discutii despre Joomla, Mambo

Moderator: Moderatori

FiberX
Junior Member
Mesaje: 38
Membru din: Mie Iun 21, 2006 11:49 am

cum se poate rezolva eroarea asta

Mesajde FiberX » Vin Noi 24, 2006 10:52 pm

Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 51200 bytes) in /storage0/home/thelion.evonet.ro/www/includes/joomla.php on line 4016



imi spune cum o rezolv? ca nu am mai avut inainte.



Avatar utilizator
MihaiC
Senior Member
Mesaje: 1641
Membru din: Dum Mai 14, 2006 8:07 pm
Localitate: Navodari

Mesajde MihaiC » Vin Noi 24, 2006 11:00 pm

pai din cunostintzele mele slebe de engleza itzi spune ca nu mai ai spatziu pe disc....

sterge si tu un mp3
Evolution is a theory like gravity is a theory.
I believe in evolution like I believe the Sun will rise tomorrow.

Avatar utilizator
punctweb
Senior Member
Mesaje: 509
Membru din: Mie Mar 24, 2004 3:32 pm
Contact:

Mesajde punctweb » Sâm Noi 25, 2006 1:36 am

slabe cunostinte de engleza... :cry:

Problema apare pentru ca s-a depasit limita de memorie alocata rularii scriptului (2M sau 8M, de obicei astea-s default)

Incearca sa schimbi valoarea lui memory_limit in php.ini sau prin intermediul lui httpd.conf sau .htaccess (daca nu ai acces direct la fisierele mai sus mentionate... cel mai probabil ca nu)

Daca nici asa nu reusesti optimizeaza/re-gandeste codul.

Resource Limits

Table G-5. Resource Limits
Name Default Changeable Changelog
memory_limit "8M" PHP_INI_ALL

Here's a short explanation of the configuration directives.

memory_limit integer

This sets the maximum amount of memory in bytes that a script is allowed to allocate. This helps prevent poorly written scripts for eating up all available memory on a server. In order to use this directive you must have enabled it at compile time. So, your configure line would have included: --enable-memory-limit. Note that you have to set it to -1 if you don't want any limit for your memory.

As of PHP 4.3.2, and when memory_limit is enabled, the PHP function memory_get_usage() is made available.

When an integer is used, the value is measured in bytes. You may also use shorthand notation as described in this FAQ.

See also: max_execution_time().


de citit: http://ro.php.net/manual/en/ini.core.php

FiberX
Junior Member
Mesaje: 38
Membru din: Mie Iun 21, 2006 11:49 am

rezolvare

Mesajde FiberX » Sâm Noi 25, 2006 1:35 pm

am rezolvat....... nu cu ini set sau altceva ci am sters codul de pe linia indicata. ........ si merge.... ms oricum

Avatar utilizator
UnD3aD
Senior Member
Mesaje: 351
Membru din: Lun Apr 10, 2006 2:01 pm
Localitate: Cta
Contact:

Mesajde UnD3aD » Sâm Noi 25, 2006 5:15 pm

interesanta rezolvare... :lol:
Programming is like chewing a pack of bubble gum. If you chew it all at once you're going to die.
www.onlinecronjobs.com
www.byraul.net
DeviantArt

FiberX
Junior Member
Mesaje: 38
Membru din: Mie Iun 21, 2006 11:49 am

again

Mesajde FiberX » Dum Noi 26, 2006 2:01 pm

iara imi da faza aia. le-am scris un mail celor de la evonet......

Avatar utilizator
kleampa
Senior Member
Mesaje: 2774
Membru din: Dum Iul 10, 2005 2:12 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: rezolvare

Mesajde kleampa » Dum Noi 26, 2006 3:06 pm

FiberX scrie:am rezolvat....... nu cu ini set sau altceva ci am sters codul de pe linia indicata. ........ si merge.... ms oricum


:sign5:

Avatar utilizator
doryy42
Senior Member
Mesaje: 362
Membru din: Dum Feb 19, 2006 11:52 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde doryy42 » Lun Noi 27, 2006 5:05 am

pei vezi dupa ci, prea bine stii daca te uitai in "Intrebari frecvente"



Cod: Selectaţi tot

3 Erori
    3.1 Intrebare:   In urma executarii unui script am primit urmatoarea eroare: "Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes)"
         Raspuns:   Aceasta se intampla din cauza faptului ca memoria folosita de scriptul de instalare pe care il folositi este depasita. (maxim admis este 10 MB).

gaseai raspuns si cred ca le dai degeaba mail celor de la evonet! 8O

innovationweb
PHPRomania Supporter
Mesaje: 5
Membru din: Dum Iun 20, 2010 12:22 pm

Mesajde innovationweb » Dum Iun 20, 2010 6:17 pm

Salut.

Mereu ai aceasta problema la evonet. eu am renuntat de mult la ei.

Avatar utilizator
Digi
Average Member
Mesaje: 100
Membru din: Lun Mai 03, 2010 4:45 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: rezolvare

Mesajde Digi » Dum Iun 20, 2010 7:22 pm

Nu va e de ajuns 10MB ? O.o Da' cat consuma joomla ala :lol:

FiberX scrie:am rezolvat....... nu cu ini set sau altceva ci am sters codul de pe linia indicata. ........ si merge.... ms oricum


Sterge tot si ai sa vezi ca merge... mai bine-ti bagi alt CMS daca joomla vrea multi mega de memorie la script 8O

innovationweb scrie:Mereu ai aceasta problema la evonet. eu am renuntat de mult la ei.



EDIT: btw, forumul asta LACKS HARD de informatii la postare, nu intelegeam de ce ma tine in previzualizare cand dadeam "trimite"... am sters un smiley si hop merge, dar nu scria nicaieri de faza asta.
HGaming - Adunare pentru jocuri PC in retea


Înapoi la “Joomla”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori