Va rog ajutor !

Discutii despre Joomla, Mambo

Moderator: Moderatori

abytza22
Average Member
Mesaje: 105
Membru din: Dum Iun 06, 2010 4:25 pm

Va rog ajutor !

Mesajde abytza22 » Mar Aug 31, 2010 1:51 am

Am si eu un site, ieri am instalat un modul Joomla pentru a pune chat pe site, iar acum de fiecare data cand intru pe site imi apare o fereastra cu tot feluri de jocuri , de cele mai multe ori cu Travian .
Cum scap de chestia asta? Am sters tot ce a instalat componenta respectiva, dar problema persista.
Scuze daca am postat unde nu trebuie, dar nu am gasit sectiunea cu Hack si nu am stiut unde sa postez.



Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Mar Aug 31, 2010 6:07 am

singura solutie care o vad e sa refaci din backup site-ul, din data dinainte de a face acel update...

daca nu ai backup... problema ta...

pe viitor recomand sa implementezi sistemul scris in acest tutorial Verificarea site-ului pentru detectarea fisierelor modificate si sa iti monitorizezi fisierele inainte si dupa un update ca sa vezi ce anume se modifica prin ce ai tu acolo si sa stii ce sa refaci daca ai probleme de genul celei actuale...

PS. nu exista sectiune de hack aici pentru ca nu promovam asa ceva...
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

abytza22
Average Member
Mesaje: 105
Membru din: Dum Iun 06, 2010 4:25 pm

Mesajde abytza22 » Mar Aug 31, 2010 12:33 pm

Am backup la proiect , doar ca e cam invechit, credeam ca exista vreo solutie sa pot bloca incarcarea de pop-upuri.

Ma refeream ceva anti-hack, adica pentru protectie, exista antivirusi pentru site-uri? Bun tutorialul , merci!

abytza22
Average Member
Mesaje: 105
Membru din: Dum Iun 06, 2010 4:25 pm

Mesajde abytza22 » Mar Aug 31, 2010 3:50 pm

Hmm, e foarte ciudat, am luat fiecare fisier in parte, fiecare html, php sau javascript si am cautat ceva legat de "ad.yieldmanager.com", pt ca de la pagina aceasta incarca cand intru pe site, si nu am gasit absolut nimic, niciun link nimic.

Are cineva vreo idee, a mai patit cineva asa ceva?

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Mar Aug 31, 2010 6:00 pm

incearca sa urmezi sfaturile scrise aici http://www.phpromania.net/forum/viewtop ... 935#123935

alte idei nu am.
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

abytza22
Average Member
Mesaje: 105
Membru din: Dum Iun 06, 2010 4:25 pm

Mesajde abytza22 » Mie Sep 01, 2010 3:39 am

Am sters tot de pe site, am facut backup-ul de care ziceam, problema persista, ba mai mult , cred ca ip-ul mi-a fost banat de catre firma de host, nu se mai incarca niciun site de la acest host daca intru pe ip-ul meu,inclusiv site-ul creat de mine si nici in Control P nu pot sa intru cu ip meu.
Acum lucrez cu acest host doar cu ajutorul AOL, care imi schimba ip la fiecare conexiune.

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Mie Sep 01, 2010 4:00 am

pai nu au suport tehnic? trimite mail si spune ce ai patit si da ip-ul tau sa te deblocheze. doar pentru asta platesti nu?
poate stiu ei de ce iti apar tie reclamele respective...
descrie-le problema de la inceput si vezi ce zic ei
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

ionut88
New Member
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Feb 19, 2011 3:26 pm

Mesajde ionut88 » Sâm Feb 19, 2011 3:38 pm

Buna! Am si eu un site si folosesc Joomla dar ma confrunt cu niste probleme si am niste intrebari! Daca s-a mai intrebat pe forum si este undeva explicat va rog sa ma scuzati, dar acest forum este urias! Deci:

1) La modulul de inregistrare/logare am modificat tot ca sa apara in romana (butoane, descrieri etc) dar utilizatorul primeste un e-mail de verificare care este in engleza si nu gasesc fisierul unde sa modific acel mesaj, am cautat azi de mi-au iesit peri albi!

2) Vreau sa schimb serverul si nu stiu care ar fi procedeul pentru transferul datelor, (baza de date cu articole, grafica), in principiu tot dar sa ramana la fel...sa nu imi apara erori sau alte probleme! Trebuie sa copii cumva tot folderul WWW?

Ma puteti ajuta? Scz daca nu am fost prea explicit dar pot sa va detaliez daca nu intelegeti exact la ce ma refer! Multumesc anticipat!

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6378
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Birkoff » Sâm Feb 19, 2011 5:11 pm

nu cunosc joomla (de fapt nu cunosc nici un cms decat pe partea interfetei, instalare si atat)

dar in ce priveste punctul 2 la problema ta, daca copiezi toate fisierele ce tin de joomla pe noul server si generezi baza de date identica si domeniul ramane acelasi nu vad ce probleme ai putea avea. singurele probleme care pot aparea e ca numele bazei de date sa nu mai fie acelasi sau configurarea noului server sa fie diferita si sa nu ii placa la cine stie ce script din joomla, dar asta vezi abia dupa ce ai terminat de transferat tot...

daca insa muti pe alt domeniu, atunci e posibil sa mai trebuiasca sa modifici numele domeniului prin cine stie ce fisier de configurare al cms-ului sau prin cine stie ce tabela... dar pentru asta cred ca e mai ok un topic nou, ca nu au legatura cu discutia din acest topic
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

ionut88
New Member
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Feb 19, 2011 3:26 pm

Mesajde ionut88 » Sâm Feb 19, 2011 5:52 pm

Birkoff scrie:nu cunosc joomla (de fapt nu cunosc nici un cms decat pe partea interfetei, instalare si atat)

dar in ce priveste punctul 2 la problema ta, daca copiezi toate fisierele ce tin de joomla pe noul server si generezi baza de date identica si domeniul ramane acelasi nu vad ce probleme ai putea avea. singurele probleme care pot aparea e ca numele bazei de date sa nu mai fie acelasi sau configurarea noului server sa fie diferita si sa nu ii placa la cine stie ce script din joomla, dar asta vezi abia dupa ce ai terminat de transferat tot...

daca insa muti pe alt domeniu, atunci e posibil sa mai trebuiasca sa modifici numele domeniului prin cine stie ce fisier de configurare al cms-ului sau prin cine stie ce tabela... dar pentru asta cred ca e mai ok un topic nou, ca nu au legatura cu discutia din acest topic


multumesc de raspuns! site-ul va ramane pe acelasi domeniu! :)

larralex
PHPRomania Supporter
Mesaje: 8
Membru din: Mie Apr 25, 2012 10:27 am

Mesajde larralex » Mie Apr 25, 2012 10:50 am

Joomla! ca mai toate proiectele open sorce vine cu manuale gratuite. Mesajul email de care vorbesti tine de localizarea (traducerea) Joomla!. Cred ca acum stii ce sa cauti in manuale :wink:


Înapoi la “Joomla”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator