Cum introduc un Flash in Joomla ?

Discutii despre Joomla, Mambo

Moderator: Moderatori

abytza22
Average Member
Mesaje: 105
Membru din: Dum Iun 06, 2010 4:25 pm

Cum introduc un Flash in Joomla ?

Mesajde abytza22 » Sâm Aug 07, 2010 8:03 pm

Salut, cum introduc un obiect .swf in Joomla?
Am urmat pasii specifici introducerii unui fisier .swf intr-un site normal , functoneaza perfect, dar cand il introduc in Joomla nu se vede decat background-ul flash-ului si cand dau click dreapta pe flash imi apare 'movie not loaded".
Care este problema ? Am nevoie de vreo extensie speciala pt introducerea de flash-uri in site-uri create cu Joomla?


daca ajuta cu ceva, am zis sa las si codul din index.php :

Cod: Selectaţi tot

 <div id="flashContent">
         <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="550" height="300" id="chopper4" align="middle">
            <param name="movie" value="chopper4.swf" />
            <param name="quality" value="high" />
            <param name="bgcolor" value="#000066" />
            <param name="play" value="true" />
            <param name="loop" value="true" />
            <param name="wmode" value="window" />
            <param name="scale" value="showall" />
            <param name="menu" value="true" />
            <param name="devicefont" value="false" />
            <param name="salign" value="" />
            <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
            <!--[if !IE]>-->
            <object type="application/x-shockwave-flash" data=" url(../images/flash/chopper4.swf)" width="550" height="300">
               <param name="movie" value="chopper4.swf" />
               <param name="quality" value="high" />
               <param name="bgcolor" value="#000066" />
               <param name="play" value="true" />
               <param name="loop" value="true" />
               <param name="wmode" value="window" />
               <param name="scale" value="showall" />
               <param name="menu" value="true" />
               <param name="devicefont" value="false" />
               <param name="salign" value="" />
               <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
            <!--<![endif]-->
               <a href="http://www.adobe.com/go/getflash">
                  <img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
               </a>
            <!--[if !IE]>-->
            </object>
            <!--<![endif]-->
         </object>
 



Fast2Web
PHPRomania Supporter
Mesaje: 26
Membru din: Joi Mar 11, 2010 12:43 pm
Localitate: Iasi
Contact:

Mesajde Fast2Web » Dum Aug 08, 2010 9:20 am

calea catre flash nu e corecta. daca flash-ul e in directorul images din root, in loc de
../images/flash/chopper4.swf
pui
images/flash/chopper4.swf

Daca flash-ul e in directorul template-ului atunci trebuie sa pui calea absoluta catre el. Recomand sa il pui in directorul images din root.

abytza22
Average Member
Mesaje: 105
Membru din: Dum Iun 06, 2010 4:25 pm

Mesajde abytza22 » Lun Aug 09, 2010 5:02 pm

Multumesc pentru ajutor !

Am intrat pe contul de ftp, am adaugat in folderul Images un subfolder cu numele Flash, iar in acesta am adaugat fisierul choopper4.swf.

Apoi am intrat pe index.php si am modificat din
"url(../images/flash/chopper4.swf)"
in
"templates/abyjoomla/images/flash/chopper4.swf"
si s-a rezolvat problema.


Înapoi la “Joomla”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori