Upload poza cu progres bar in procente

Discutii legate de AJAX, jQuery, MooTools, Prototype, Dojo, Yahoo! UI Library,script.aculo.us, ExtJS,AngularJS, Backbone.js, Ember.js, KnockoutJS

Moderator: Moderatori

cadou
Average Member
Mesaje: 129
Membru din: Mar Oct 30, 2012 4:53 pm
Contact:

Upload poza cu progres bar in procente

Mesajde cadou » Vin Noi 07, 2014 7:56 pm

Am tot incercat sa fac un upload poza pe site cu progrs bar ca in imaginea de mai jos, dar nu am reusit, nici macar nu stiu cum sa incep. Daca are cineva ceva pasi sau un cod direct ????
sdf.JPG
sdf.JPG (56.48 KiB) Vizualizat de 1258 ori



Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6373
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Upload poza cu progres bar in procente

Mesajde Birkoff » Vin Noi 07, 2014 10:31 pm

eu m-am folosit de tutorialul si de codul asta
http://hayageek.com/ajax-file-upload-jquery/
vezi daca te ajuta
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

cadou
Average Member
Mesaje: 129
Membru din: Mar Oct 30, 2012 4:53 pm
Contact:

Re: Upload poza cu progres bar in procente

Mesajde cadou » Lun Noi 10, 2014 9:42 pm

Birkoff scrie:eu m-am folosit de tutorialul si de codul asta
http://hayageek.com/ajax-file-upload-jquery/
vezi daca te ajuta


Am incercat eu ceva dar nu am reusit sa finalizez

Cod: Selectaţi tot

<input type="file" name="uploadedfile" id="uploadedfile"><br> 
   <div class="progress"> 
     <div class="bar"></div > 
     <div class="percent"></div > 
   </div> 
   <div id="status"></div>
   <span class="statusaddpoza" style="color:red;"></span>
 <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7/jquery.js"></script> 
 <script src="http://malsup.github.com/jquery.form.js"></script> 
 <script>
document.getElementById('uploadedfile').addEventListener('change', function(e){
   var getval = e.target.value;
   var poza = $('#uploadedfile').val();
   var pacc = (".jpg", ".jpeg");
   if(poza.search(pacc) == -1)
   {
   $('.statusaddpoza').html('<img class="error" src="/inregistrare/stare-error.png"> Te rugam alege din calculator o poza de tip .jpg/jpeg!');
   }
   else
   {
   $('.statusaddpoza').html('<img class="error" src="/inregistrare/stare-succes.png">');
   
   
   
    (function() { 
 var bar = $('.bar'); 
 var percent = $('.percent'); 
 var status = $('#status'); 
 $('form').ajaxForm({ 
   beforeSend: function() { 
     status.empty(); 
     var percentVal = '0%'; 
     bar.width(percentVal) 
     percent.html(percentVal); 
   }, 
   uploadProgress: function(event, position, total, percentComplete) { 
     var percentVal = percentComplete + '%'; 
     bar.width(percentVal) 
     percent.html(percentVal); 
   }, 
   complete: function(xhr) { 
     bar.width("100%"); 
     percent.html("100%"); 
     status.html(xhr.responseText); 
   } 
 });   
 })();
   
   }
});

 
     
 </script> 

Deci in prima parte daca aleg o poza, se verifica extensia poze, daca are extensia jpg, jpeg sa incarce poza, daca nu sa dea eroarea corespunzatoare. Dar nu reusesc sa pun incarcarea pe site... ? un ajutor ?


Înapoi la “Librarii Javascript”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori