Paginatie produse!

Discutii legate de AJAX, jQuery, MooTools, Prototype, Dojo, Yahoo! UI Library,script.aculo.us, ExtJS,AngularJS, Backbone.js, Ember.js, KnockoutJS

Moderator: Moderatori

adrianmihai
Junior Member
Mesaje: 41
Membru din: Mie Mar 27, 2013 9:53 am

Paginatie produse!

Mesajde adrianmihai » Sâm Ian 18, 2014 3:51 pm

Salut baieti,

Am creat o pagina (invitatii.php) in care am introdus in jur de 60 de produse (3/row) si nu vreau sa-mi afiseze toate cele 60 de produse pe aceasta pagina toate de odata, ci vreau sa-mi afiseze de ex: 10 iar apoi in subsolul paginii sa se face paginatie de ex: 1 - 2 - 3 - 4 astfel ca utilizatorul cand da click pe pagina 2 sa vada restul de 10 produse (s.a.m.d) fara a fi nevoie de incarcarea altei pagini ci sa ramana in cadrul aceleiasi pagini (invitatii.php)

Cum as putea face asta in Javascript sau jQuery?

Astept un raspuns sau un mic ajutor din partea voastra. Va multumesc anticipat.Avatar utilizator
inginerul
Average Member
Mesaje: 111
Membru din: Sâm Dec 01, 2012 11:34 pm
Contact:

Re: Paginatie produse!

Mesajde inginerul » Sâm Ian 18, 2014 11:45 pm

daca acele produse sunt salvate in baza de date trebuie sa folosesti ajax sau load() ca sa trimiti datele catre scriptul php si apoi sa afisezi in pagina rezultatul.
exemplu cu load()

o mica idee: numeri mai intai cate produse sunt in baza de date si apoi imparti numarul la cate produse vrei tu sa afisezi pe o singura pagina. rezultatul o sa fie numarul de pagini pe care o sa il afisezi jos. atentie insa, daca impartirea da cu rest rezultatul o sa fie cel de iti da plus inca unu. ca sa afiseze si produsele ce au ramas in restul impartirii. sper ca te-ai prins.
apoi jos unde afisezi paginile 1, 2, 3, etc preiei acest numar si il trimiti prin javascript catre fisierul php. daca de exemplu apesi pe pagina 3 si tu afisezi in pagina 10 produse, vei extrage din tabelul mysql 10 randuri incepand cu randul 10*3 (30).
nu stiu cat ai inteles din algoritmul asta dar incearca sa gandesti singur un astfel de script :P


Înapoi la “Librarii Javascript”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori