redirect din raspuns ajax

Discutii legate de AJAX, jQuery, MooTools, Prototype, Dojo, Yahoo! UI Library,script.aculo.us, ExtJS,AngularJS, Backbone.js, Ember.js, KnockoutJS

Moderator: Moderatori

UnTip
Senior Member

redirect din raspuns ajax

Mesajde UnTip » Vin Mai 09, 2008 10:43 am

Am imaginea de mai sus....
dupa cum vedeti un input de tip submit care face o cautare intre 2 date introduse in 2 campuri , raspunsul in urma apasarii butonului de tip submit si un buton de tip imagine care imi deschide o fereastra in care... am un buton, la onclick pe butonul respectiv se apeleaza o functie, ajax , care imi aduce rezultatul in raspuns ajax.....

ce m-ar interesa pe mine acum....

modalitati prin care pot afisa datele in urma cautarii in functie de campurile mele (CNP si nume pacient) in pagina din spate, in post, fara sa suprascriu div-ul in care afisez datele initual....

adica...mai pe inteles scriu ceva dau cauta...ca raspuns ajax pun ceva de genu... $_POST['zzz']='ok' in cazul acesta fac o redirectare catre aceiasi pagina apoi in aceiasi pagina pun conditia daca e setat $_POST['zzz'] daca asta... fa ceea ce imi intorcea functia ajax.... cel putin asa m-am gandit eu.. nu stiu daca e posibil as dori sa vad si alte pareri

"Nothing has such power to broaden the mind as the ability to investigate systematically and truly all that comes under thy observation in life. "

UnTip
Senior Member

Mesajde UnTip » Vin Mai 09, 2008 3:04 pm

"Nothing has such power to broaden the mind as the ability to investigate systematically and truly all that comes under thy observation in life. "

dechim
Senior Member

Mesajde dechim » Sâm Mai 10, 2008 1:33 am

Eu nu vad poza si nu prea inteleg ce zici.
Faci o cautare cu Ajax si afisezi raspunsul in alt div.
Ce treaba are POST la intoarcerea rezultatului de la server ?
Zici : "ca raspuns ajax pun ceva de genu... $_POST['zzz']='ok' ", adica ?

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Sâm Mai 10, 2008 5:17 am

|

Înapoi la “Librarii Javascript”