redirect din raspuns ajax
Moderator: Moderatori
redirect din raspuns ajax
Am imaginea de mai sus....
dupa cum vedeti un input de tip submit care face o cautare intre 2 date introduse in 2 campuri , raspunsul in urma apasarii butonului de tip submit si un buton de tip imagine care imi deschide o fereastra in care... am un buton, la onclick pe butonul respectiv se apeleaza o functie, ajax , care imi aduce rezultatul in raspuns ajax.....
ce m-ar interesa pe mine acum....
modalitati prin care pot afisa datele in urma cautarii in functie de campurile mele (CNP si nume pacient) in pagina din spate, in post, fara sa suprascriu div-ul in care afisez datele initual....
adica...mai pe inteles scriu ceva dau cauta...ca raspuns ajax pun ceva de genu... $_POST['zzz']='ok' in cazul acesta fac o redirectare catre aceiasi pagina apoi in aceiasi pagina pun conditia daca e setat $_POST['zzz'] daca asta... fa ceea ce imi intorcea functia ajax.... cel putin asa m-am gandit eu.. nu stiu daca e posibil as dori sa vad si alte pareri
"Nothing has such power to broaden the mind as the ability to investigate systematically and truly all that comes under thy observation in life. "
Înapoi la “Librarii Javascript”