grafica vectoriala din photoshop

Discutii despre idei - probleme legate de design, layout, scheme de culori, navigare.Adobe Photoshop,Jasc PaintShop Pro, Corel, Fireworks si alte aplicatii.

Moderator: Moderatori

vectorialpx
Senior Member

grafica vectoriala din photoshop

Mesajde vectorialpx » Mie Noi 15, 2006 8:00 pm

am niste frunzulite pe care vreau sa le copiez in flash... problema e ca acolo tre sa le animez si sa le `fac felu`...

exista vre-o posibilitate sa fac din gif/jpg - vectorial (orice ar putea recunoaste flash-ul). Am exportat cu ilustrator-ul si imi exporta un document gol :(

kleampa
Senior Member

Mesajde kleampa » Mie Noi 15, 2006 9:11 pm

din cate stiu eu despre design n-ai cum sa vectorizezi un gif sau jpeg automat ci doar sa le redesenezi dar direct vectorial

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Mie Noi 15, 2006 9:20 pm

nasol... ma gandeam la o chestie : sa redeseneze el in functie de culori si alte chestii :( ... in fine... 10x !

iulius15
PHPRomania Supporter

Mesajde iulius15 » Vin Mar 30, 2007 8:27 pm

slayerb
New Member

Mesajde slayerb » Dum Apr 15, 2007 3:32 pm

Exista un mod in care iti poti usura trasarea imaginilor din jpeg in vectoriale.
Incearca Macromedia Freehand . Are o functie de Image Tracing gen Corel Photo Trace daca iti suna cunoscut. Merge f bine cand jpegul nu e foarte detaliat si are o rezolutie mare . Dupa ce ai terminat tracingul poti trage imaginea in flash cu drag and drop fara probleme. Sper sa te ajute pe viitor.

vectorialpx
Senior Member

Mesajde vectorialpx » Lun Apr 16, 2007 7:32 pm

Înapoi la “Design”