totul e destul de simplu, recunosc
http://www.vectorialpx.net/zen/
din link-ul de mai sus imi apartine design-ul si css-ul... html-ul e impus [asta si e ideea]
am postat la zenGarden... pareri
Moderator: Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
As mari imaginea din header .. e un pic prea "discreta". Si font-ul nu prea contrasteaza cu background-ul .. poate il mai inchizi la nuanta. Felicitari pentru site insa .. cu niste mici modificari, poate trece la ei. Poti sa te mai joci un pic cu niste elemente grafice, ai vazut ca acolo le plac siturile mai complexe, cu imagini ..
Bafta
Bafta
-
- vectorialpx
- Senior Member
mda... eu am facut asta [intre noi fie vorba] in aproximativ 2 ore
am dat peste un design placut si mi-am zis ca "pot si eu"... si, n-am putut... dar ma bucur ca am incercat...
piry, acolo toata treaba tine (banuiesc ca stiai) de css [grafica e mult mai putin importanta decat credeti... cu toate ca am incercat o treaba frumoasa, zic eu] asa ca, nu or sa-l accepte pentru ca css-ul meu e (suficient de) simplu
stiu ca nu e "senzational" de tare dar, cum ziceam... am incercat si io... si voiam si pareri de la voi...
10x!
am dat peste un design placut si mi-am zis ca "pot si eu"... si, n-am putut... dar ma bucur ca am incercat...
piry, acolo toata treaba tine (banuiesc ca stiai) de css [grafica e mult mai putin importanta decat credeti... cu toate ca am incercat o treaba frumoasa, zic eu] asa ca, nu or sa-l accepte pentru ca css-ul meu e (suficient de) simplu
stiu ca nu e "senzational" de tare dar, cum ziceam... am incercat si io... si voiam si pareri de la voi...
10x!
-
Cosmin Chiru
- Senior Member