2 gradient-uri simultan

Discutii despre idei - probleme legate de design, layout, scheme de culori, navigare.Adobe Photoshop,Jasc PaintShop Pro, Corel, Fireworks si alte aplicatii.

Moderator: Moderatori

drakoo
Average Member

2 gradient-uri simultan

Mesajde drakoo » Sâm Aug 11, 2007 1:04 am

oki.. deci nu stiu dak titlul e prea corect
ceea ce vreau sa fac e : o coloana verticala cu height: 600px(de ex.. nu conteaza asa de mult) si width: 10px; care sa functioneze ca o umbra la un anumit div
vreau ca, culoarea acelei coloane sa fie de la albastru mai inchis (sus) spre albastru mai deschis (jos) dar in acelasi timp sa fie de la aplha : 100% (stanga) spre alpha: 0% (dreapta).

m-am chinuit eu .. da' ori is tolomac ori e prea greu pt mine :| dak m-ati putea indruma un pic .. :)
Mersi. Sper ca ati inteles ce-am vrut sa zic..

You hit me, We hit you !!

UnD3aD
Senior Member

Mesajde UnD3aD » Sâm Aug 11, 2007 1:21 am

pai ce nu stii? cum sa faci in css?
n-ai nevoie de css
faci direct in photoshop
vezi ca e Gradient tool
oricum te sfatuiesc sa nu folosesti transparenta ca o sa ai probleme in IE6
mai bine pui direct pe culoarea din background
Programming is like chewing a pack of bubble gum. If you chew it all at once you're going to die.
www.onlinecronjobs.com
www.byraul.net
DeviantArt

drakoo
Average Member

Mesajde drakoo » Sâm Aug 11, 2007 6:31 am

pai nici n-aveam de gand sa fac cu css. din photoshop bineinteles.. aplic primul gradient dar cand il fac pe-al 2-lea se face peste primul.. adik un nou gradient.. eu vreau ca la acelasi gradient sa am ambele efecte... :(
ideea e ca background-ul nu e o simpla culoare.. e o imagine :(
You hit me, We hit you !!

fakker
PHPRomania Supporter

Mesajde fakker » Lun Aug 13, 2007 10:03 am

drakoo scrie:pai nici n-aveam de gand sa fac cu css. din photoshop bineinteles.. aplic primul gradient dar cand il fac pe-al 2-lea se face peste primul.. adik un nou gradient.. eu vreau ca la acelasi gradient sa am ambele efecte... :(
ideea e ca background-ul nu e o simpla culoare.. e o imagine :(

Sigur lucrezi pe layere diferite? Fiecare gradient trebuie sa fie pe layerul sau. Altfel il suprascrii pe unul cu celalalt ;)

Înapoi la “Design”