Nouă vulnerabilitate în Microsoft Internet Explorer

Discuta despre browsere, facilitati, probleme, pro si contra - Firefox, Opera, Chrome, Internet Explorer, Safari, SeaMonkey

Moderator: Moderatori

Ofi
Average Member

Mesajde Ofi » Lun Mar 27, 2006 11:03 am

27 Mar 2006 | Sursa: Agora News
Securitate

A fost raportată o vulnerabilitate în Microsoft Internet Explorer ce poate fi exploatată de atacatori pentru a compromite un sistem afectat.

Vulnerabilitatea este cauzată de o eroare ce poate apărea la procesarea funcţiei createTextRange() asociate unui element de control de tip radio button. Aceasta poate fi exploatată prin intermediul unei pagini web special modificate pentru a corupe informaţiile din memorie. Efectul acestei coruperi de memorie permite continuarea execuţiei de la o adresă controlabilă de atacator aflată în cadrul memoriei asociate cu informaţiile din pagina web. Exploatarea cu succes a acestei vulnerabilităţi permite execuţia de cod arbitrar.

Versiunile afectate de vulnerabilitate: Microsoft Internet Explorer 6.x. Nu se cunosc încă soluţii lansate de producător. Este recomandată dezactivarea suportului de Active Scripting.

Referinţă: http://www.gecadnet.ro .....

Nimeni nu-i perfect. Nici macar eu...

Abhadick3
PHPRomania Supporter

Mesajde Abhadick3 » Mie Ian 10, 2007 3:14 am

Înapoi la “Browsere”