Ce exstenis folositi la firefox ?

Discuta despre browsere, facilitati, probleme, pro si contra - Firefox, Opera, Chrome, Internet Explorer, Safari, SeaMonkey

Moderator: Moderatori

XDYNX
Senior Member

Ce exstenis folositi la firefox ?

Mesajde XDYNX » Joi Iun 04, 2009 9:34 pm

Ce exstenis folositi la firefox ? Care vi se par cel mai potrivite ? mai ales in domeniu de programare ....

Iona14:6 Isus i-a zis: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.

marius4896
Average Member

Mesajde marius4896 » Joi Iun 04, 2009 11:05 pm

In ordinea folosirii:
- Firebug
- ColorZilla
- IE Tab ( foarte tare, arata pagina exact cum e in internet explorer)
- MeasureIt ( masoara in pixeli, direct pe pagina )
- ScreenGrab
- SWF Catcher
- NoDoFollow
- si desigur Google ToolBar
si ,

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Joi Iun 04, 2009 11:23 pm

Ultima oară modificat Joi Iun 04, 2009 11:59 pm de către Birkoff, modificat 1 dată în total.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

marius4896
Average Member

Mesajde marius4896 » Joi Iun 04, 2009 11:38 pm

si ,

XDYNX
Senior Member

Mesajde XDYNX » Vin Iun 05, 2009 8:27 am

Iona14:6 Isus i-a zis: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.

darkyndy
Senior Member

Mesajde darkyndy » Dum Sep 20, 2009 9:40 am

Le iau in ordine alfabetica dupa cum apar.
Adblock Plus => blochez in general reclamele, unele imagini, diferite JS-uri, frame-uri;
All-in-One Sidebar => pentru cine a folosit Opera stie de sidebar, este foarte utila;
ColorZilla => detector pentru culoari;
FireBug => nu cred ca ii trebuie prezentare :)
FireCookie => o extensie pentru FireBug care imi permite sa ma joc cu cookies :)
FireGestures => Mouse Gestures;
FirePHP => o extensie pentru FireBug pentru urmarirea requesturilor si pentru debug la AJAX;
FireQuery => o extensie pentru FireBug prin care poti rula din consola cod jQuery;
FlashBlock => blocheaza default orice flash, mai putina banda consumata si scapi de multe reclame;
GreaseMonkey => o extensie foarte utila pentru javascript programmers, prin care modifici design-ul, functionalitatea paginilor web;
IE Tab
Inline Code Finder For FireBug => cred ca are un nume destul de descriptiv;
Jetpack => este aparut acum cateva luni ca un Mozilla Project, este asemanator cu GreaseMonkey, pentru a programa in JetPack ai nevoie de cunostinte de JavaScript si HTML;
Password Exporter => poti sa iti exporti parolele, oricum folosesc si MozBackup (stand alone app);
Pixel Perfect => pentru masurat diferite distante, este extensie pentru FireBug;
SenSEO => o alta extensie pentru FireBug prin care se poate verifica ce se poate imbunatati din punct de vedere SEO la o pagina dupa un cuvant cheie dat;
Web Developer => il folosesc ca sa dau mai usor disable/enable la JS/Cookie/CSS/Image s.a. , dar baza e FireBug;
YSlow => este o extensie pentru FireBug care iti verifica daca pagina este optimizata dupa Regulile de performanta scrise la http://developer.yahoo.com/performance/rules.html
There are 10 kinds of people in the world, those who understand binary, and those who don't.

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Dum Sep 20, 2009 10:12 am

Eu folosesc YSlow, MeasureIt, Web Developer toolbar si Firebug.
|

whooper
Senior Member

Mesajde whooper » Mie Sep 30, 2009 9:54 pm

Join The Forums - Time Well Wasted!

traianm
PHPRomania Supporter

Mesajde traianm » Lun Mai 17, 2010 6:24 pm

assus
Junior Member

Mesajde assus » Lun Iul 26, 2010 2:02 pm

Vorba multora - "Asta e!"