Buna ziua, am o pagina index.php si in functie de variabilele prezente in sirul URL, pagina va avea continuturi diferite. De ex: index.php?category=caiete va afisa caietele din stoc, iar index.php?category=stilouri va sfisa stilourile.
Eu am impresia ca dpdv SEO nu este cea mai buna solutie sa am acest URL; As vrera sa am prezent in sirul URL in functie de category ceva de genul:
in loc de index.php?category=caiete -> sa am caiete.php
Cum obtin acest lucru? in htacces?cum arata o astfel de rescriere de url.
Mersi.
Traian
Transformare URL in functie de variabilele din sirul GET
Moderator: Moderatori
-
mirlila
- Average Member
As vrea sa fie varianta optima pentru SEO
Practc, din ambele variante o prefer pe cea optima dpdv al SEO. Din ce ai scir s tu, inteleg ca nu mai e nevoie de rescrierea url-ului, si deci pot sa las in forma initiala. Asa e?
-
mirlila
- Average Member
www.site.ro/index.php?category=caiete e ok pt search engine?
forma initala e ok dpdv al motoarelor de cautare?Daca da, e super. Pt ca un vizitator poate face si bookmark la pagina, pagina poate fi indexata de google in functie de continutul ei(dat de variabila din URL) si deci totul e ok. SCOPUL MEU ESTE CA IN FUNCTIE DE VARIABILE, SA AM CONTINUT DIFERIT SI PT FIECARE PAGINA ASTFEL OBTINUTA, SA POT AVEA PREZENTA PE GOOGLE (DE EX: DAU in google "caiete" sa obtin pagina index.php?category=caiete pe o pozitie x; dau stilouri pe google sa obtin pagina index.php?category=stilouri pe pozitia y ) si tot asa.
Este asa cum zic eu aici?
Multumesc
Este asa cum zic eu aici?
Multumesc
Înapoi la “Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)”