Indexare Google ciudata(or...my mistake)
Moderator: Moderatori
- vladpre92
- Average Member
Indexare Google ciudata(or...my mistake)
http://www.filmeonlinetv.net
Seriale online si filme subtitrate
- Birkoff
- Senior Member
daca zice ca nu exista inseamna ca la momentul indexarii acel link a dat un 404 not found.
solutia e sa verifici manual fiecare din linkurile respective sa vezi ca sunt ok (sa verifici si ce headere returneaza poate ca pagina e ok dar ai header de 404)
dupa aia sa mergi in webmaster tools sa dai reindexare (Sau sa astepti noua reindexare)
e posibil sa fi avut si tu probleme cu mod_rewrite la momentul respectiv...
solutia e sa verifici manual fiecare din linkurile respective sa vezi ca sunt ok (sa verifici si ce headere returneaza poate ca pagina e ok dar ai header de 404)
dupa aia sa mergi in webmaster tools sa dai reindexare (Sau sa astepti noua reindexare)
e posibil sa fi avut si tu probleme cu mod_rewrite la momentul respectiv...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- vladpre92
- Average Member
Am inteles.Link-urile respective nu sunt ok , este normal sa dea un 404 not found pentru ca acele link-uri nu exista in sitemap-ul meu,si nici in scripturile mele . Probleme cu mod_rewrite nu cred ca am avut pentru ca aceste erori au aparut dintr-o data(acum cateva zile) la cele 3 site-uri ale mele gazduite de acelasi host,in conditiile in care primul site este gazduit la ei de aproape 2 ani,si nu am facut modificari in .htaccess-ul lui de cand l-am publicat . Insa nu reusesc sa inteleg cum a ajuns Google sa imi indexeze link-uri de genul: numedomeniu.ro/cuvant-cheie cand eu am url-ul structurat astfel: numedomeniu.ro/cuvant-cheie/articol.html
Oricum,o sa astept sa vad ce se intampla in continuare.
Oricum,o sa astept sa vad ce se intampla in continuare.
- vladpre92
- Average Member
Nu,nu i-am dat sa indexeze tag-urile.Acum cateva zile hostul meu a avut ceva probleme.Dupa asta am observat in Google Webmasters Tools ca Googlebot-ul nu a putut sa imi acceseze fisierul meu robots.txt(normal daca am avut host-ul cazut).Credeti ca de aici a plecat toata treaba asta?
Înapoi la “Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)”