In curind lansam o noua propunere pentru web-masteri, aflati cu sa cresteti accesarile pentru site-ul dumneavoastra si cum sa optimizati correct cuvintele cheie. Adauga in contul tau on-line si fii primul care va afla:
YM: totulmd@ymail.com
Gtalk: totul.md@gmail.com
http://twitter.com/totul
Totul.md este tot timpul la dispozitia clientilor sai si utilizatorilor fideli, de aceea va oferim posibilitatea sa ne contactati pentru orice sugestie sau intrebare prin oricare dintre clientii IM disponibili.
Propunere pentru WebMasteri
Moderator: Moderatori
- Niku02
- Senior Member
Propunerea este de ati promova siteu ?
Lucrez la o firma de web design si am un magazin de airsoft .
- vectorialpx
- Senior Member
si, nu trebuie sa ai un 'miros' dezvoltat
Eu cred ca e greu sa egalezi un motor de cautare, ca si vechime [vorbim de Google, Yahoo etc]... si e greu sa egalezi un buget al unei companii atat de mare [vorbim de Microsoft si celelalte]
Totul e referitor la promovare. Acest proiect se va stinge inainte sa se aprinda... deci nu prea inteleg de ce se tot streseaza lumea sa se lupte cu morile de vant [au incercat si altii, destul de mari]. Nu pot sa zic decat "Multa bafta!" dar cred ca aceasta incercare e o pierdere de timp.
Parerea mea...
Eu cred ca e greu sa egalezi un motor de cautare, ca si vechime [vorbim de Google, Yahoo etc]... si e greu sa egalezi un buget al unei companii atat de mare [vorbim de Microsoft si celelalte]
Totul e referitor la promovare. Acest proiect se va stinge inainte sa se aprinda... deci nu prea inteleg de ce se tot streseaza lumea sa se lupte cu morile de vant [au incercat si altii, destul de mari]. Nu pot sa zic decat "Multa bafta!" dar cred ca aceasta incercare e o pierdere de timp.
Parerea mea...
-
sweetamber
- Average Member
:)
mie imi place succes. apropo lati facut voi sau e script?
http://www.ingersidemon.ro pentru doar 100 lei spatiu de reclama. 10.000 afisari zilnice garantate si 5000 vizite.
-
jocuricopii
- PHPRomania Supporter
Înapoi la “Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)”