Inserare in baza de date la iesirea de pe pagina

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

cornel_croi
New Member

Inserare in baza de date la iesirea de pe pagina

Mesajde cornel_croi » Joi Apr 01, 2004 5:33 pm

Salutare.AM o problema la care ma chinui de mult timp;
Vreau sa am in baza de date ora la care un utilizator a intrat pe o pagina si ora la care a iesit, astfel ca in final pot sa afisez toate paginile pe cate acesta a fost si timpul cat a stat pe fiecare din ele.In principiu pare simpla problema:as putea insera la intrarea pe pagina si intrarea pe apgina urmatoare sa fie considerata iesirea de pe apgina anterioara, dar ce fac la ultima pagina....
Am incercat alta solutie:
am folosit evenimentele onLoad si onUnload si am am facut 2 functii js in care am bagat cod php de inserare in baza.Toate bune si frumoase numai ca browserul la generare interpreteaza si php-ul din functiile mele asa ca se insereaza in baza si intrarea si "iesiere" tot la generare deci la acceasim ora.
Ma gandesc ca poate exista niste functii js de apelare a unei pagini (nu open.window) pt eu am 2 pagini php care fac inserarea si trebuiesc doar apelate.
Deci imi trebuie, cred, js care doar apeleaza fara sa deschida o fereastra.
Stie cineva?
PS:Se mai poate face cu un applet pt acesta are metode dar se incarca greu un applet de cateva linii.
Mersi.

dannn
PHPRomania Supporter

Mesajde dannn » Joi Apr 01, 2004 8:24 pm

window.location.href='newpage.php'
iti deschide o pagina in aceeasi fereastra.

Înapoi la “Cod PHP”