Salutare.AM o problema la care ma chinui de mult timp;
Vreau sa am in baza de date ora la care un utilizator a intrat pe o pagina si ora la care a iesit, astfel ca in final pot sa afisez toate paginile pe cate acesta a fost si timpul cat a stat pe fiecare din ele.In principiu pare simpla problema:as putea insera la intrarea pe pagina si intrarea pe apgina urmatoare sa fie considerata iesirea de pe apgina anterioara, dar ce fac la ultima pagina....
Am incercat alta solutie:
am folosit evenimentele onLoad si onUnload si am am facut 2 functii js in care am bagat cod php de inserare in baza.Toate bune si frumoase numai ca browserul la generare interpreteaza si php-ul din functiile mele asa ca se insereaza in baza si intrarea si "iesiere" tot la generare deci la acceasim ora.
Ma gandesc ca poate exista niste functii js de apelare a unei pagini (nu open.window) pt eu am 2 pagini php care fac inserarea si trebuiesc doar apelate.
Deci imi trebuie, cred, js care doar apeleaza fara sa deschida o fereastra.
Stie cineva?
PS:Se mai poate face cu un applet pt acesta are metode dar se incarca greu un applet de cateva linii.
Mersi.
Inserare in baza de date la iesirea de pe pagina
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
cornel_croi
- New Member