Vreau si eu un Motor de Cautare in PHP!

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

MuzicaRomania.com
New Member

Vreau si eu un Motor de Cautare in PHP!

Mesajde MuzicaRomania.com » Lun Mar 15, 2004 1:52 am

Doresc sa-mi pun pe site-ul meu un motor de cautare realizat in php, dar acest motor sa faca cautari numai intr-o lista cu adresele de web in care vreau eu sa caute... si ar fi super daca ar merge si ceva de genul cum au cei de la Google... cu rank... sa afiseze in functie de rank, descrescator.

daca nu aveti voi deja facut unul... pls dati-mi ceva un o adresa de web unde pot gasi direct... ceea ce vreau eu!!!!!

Multumesc anticipat, si astept raspunsurile voastre...! :)

Stan Nicolae
www.MuzicaRomania.com

dannn
PHPRomania Supporter

Mesajde dannn » Vin Mar 26, 2004 10:42 am

Fie interoghezi google restrictionind rezultatelel la siteurile pe care le vrei tu, fie iti faci propiul tau spider.

Birkoff
Senior Member

Motor de cautare bun

Mesajde Birkoff » Lun Apr 19, 2004 7:51 pm

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

arond
Senior Member

Mesajde arond » Mar Apr 20, 2004 4:56 am

http://www.phpdig.net

Cu putin tweaking, poti face orice din el.

Numa' bune.
People ask for criticism, but they only want praise.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965).

http://www.arond-design.ro

Emil
PHPRomania Coder Professional

Mesajde Emil » Mar Apr 20, 2004 7:27 am

google face cate o copie dupa fiecare pagina indexata la intervale regulate , asta necesita banda enorma cat si resurse hardware pe masura . DAR, de ce sa nu folosesti chiar motorul GOOGLE care iti ofera un API si 1000 de search-uri zilnic (cred ca e mai mult decat suficient pt un site mic /mediu ) , vezi link-ul si convinge-te :) .
Enjoy .
P.S : poate te intrebi cum faci sa ii "spui" lui google sa caute doar pe un anumit site - well , daca te duci si cauti site:phpromania.net romania exact asta o sa faca , prin intermediul acelui API poti sa-ti afisezi rezultatele in maniera care o vrei ....[/b]

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

Emil

Mesajde Emil » Mar Apr 20, 2004 7:30 am

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

arond
Senior Member

Mesajde arond » Mie Apr 21, 2004 1:31 pm

Exista o singura problema: API-urile Google nu pot fi folosite gratuit pentru chestii comerciale (daca vinzi, oferi spre vanzare, aduci trafic in scopuri comerciale, etc, etc)...
People ask for criticism, but they only want praise.

W. Somerset Maugham (1874 - 1965).

http://www.arond-design.ro

Emil

Mesajde Emil » Mie Apr 21, 2004 1:58 pm

True , cazul de fata nu stiu daca se integreaza in terms ... ma indoiesc ca ar fi o problema, nu-i vad latura "comerciala" :) .

Înapoi la “Cod PHP”