am o problema cu un script .. cand l-am testat in localhost ... imi punea fisierele pe server .. iar cand am pus scriptul pe un server imi da eroarea asta :
Warning: ftp_put(): Unable to access D:\windows\regedit.exe in /usr/local/www/data-dist/go/webstuff/upload.php on line 20
Warning: ftp_put(): Unable to access C:\My Pictures\reck9.jpg in /usr/local/www/data-dist/go/webstuff/upload.php on line 21
... daca scriptul e pe server cauta si fisierul pe server ...
cum pot face ca sa imi ia fisierele din calculator si sa le puna pe server ?
ftp_put()
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
Problema este simpla:
La tine pe calculator exista calea d:\windows\regedit.exe . Pe server nu mai exista aceasta cale (E cu totul un alt calculator). La tine iti mergea pentru ca serverul era acelasi lucru cu calculatorul tau.
PHP e server side scripting, el nu are de unde sa stie ce e pe calculatorul tau, el stie doar ce e pe server.
Ce trebuie sa faci:
Mai intii faci un script de upload (upload HTTP nu ftp).
Stochezi fisierul pe server (retii locatia unde l-ai stocat intr-o variabila). Apoi transferi fisierul de pe serverul temporar unde se afla scriptul, pe serverul ftp.
Daca ai sa te uiti la majoritatea programelor de tip webftp ai sa vezi ca toate te pun mai intii sa uploadezi fisierul printr-un file field.
La tine pe calculator exista calea d:\windows\regedit.exe . Pe server nu mai exista aceasta cale (E cu totul un alt calculator). La tine iti mergea pentru ca serverul era acelasi lucru cu calculatorul tau.
PHP e server side scripting, el nu are de unde sa stie ce e pe calculatorul tau, el stie doar ce e pe server.
Ce trebuie sa faci:
Mai intii faci un script de upload (upload HTTP nu ftp).
Stochezi fisierul pe server (retii locatia unde l-ai stocat intr-o variabila). Apoi transferi fisierul de pe serverul temporar unde se afla scriptul, pe serverul ftp.
Daca ai sa te uiti la majoritatea programelor de tip webftp ai sa vezi ca toate te pun mai intii sa uploadezi fisierul printr-un file field.
-
d3pendentu
- New Member
help meee
eu nu-mi dau seama unde gresesc. Nu dau ftp_close insa mai vreau sa fac un upload la alt fisier,dupa ce revin la form,fara sa mai bag parola.
Orice as face,prima oara merge,pentru ca bag parola,insa a doua oara,cand nu mai vreau sa bag parola, nu mai merge.
Cineva mi-a spus sa fac asha,insa nu-mi merge,cere parola a doua oara,cand revin la form sa dau calea altui fisier spre a fi uploadat
$ftpPass=$_POST['password'];
$connection=ftp_connect($ftpServer);
$login=ftp_login($connection, $ftpUser, $ftpPass);
upload($ftpDir,$name,$type,$size);
function upload($ftpDir,$name,$type,$size) {
..
global $connection;
ftp_put($conection, $remote_path, $local_path );
}
Ceva idei?
Orice as face,prima oara merge,pentru ca bag parola,insa a doua oara,cand nu mai vreau sa bag parola, nu mai merge.
Cineva mi-a spus sa fac asha,insa nu-mi merge,cere parola a doua oara,cand revin la form sa dau calea altui fisier spre a fi uploadat
$ftpPass=$_POST['password'];
$connection=ftp_connect($ftpServer);
$login=ftp_login($connection, $ftpUser, $ftpPass);
upload($ftpDir,$name,$type,$size);
function upload($ftpDir,$name,$type,$size) {
..
global $connection;
ftp_put($conection, $remote_path, $local_path );
}
Ceva idei?