adresare prin variabilă...

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

papaleon
Average Member
Mesaje: 87
Membru din: Dum Dec 27, 2015 11:26 pm

adresare prin variabilă...

Mesajde papaleon » Mie Dec 15, 2021 3:34 pm

Sal !!! nu reusesc să rezolv ...
am o astfel de linie, intr-o pagina "actualizare.php"...
.............
echo"<a href='http://localhost/myproiect/$pagina.php'><b>INAPOI !</b></a>";
............
care ruleaza sub serverul localhost cu APACHE si imi reia programul de la pagina "$pagina.php"...
dar, sub serverul hosting unde am inscris domeniul "www.myproiect.com" ...
...............
echo"<a href='http://www.myproiect.com/$pagina.php'><b>INAPOI !</b></a>";
...............
nu ma intoarce la "$pagina.php" !!!
la aceasta linie raspunsul este - http://www.myproiect.com/.php - si error 404 !!!
eu am nevoie ca la comanda INAPOI, sa se intoarca la o pagina " $pagina.php" pe care o ia din program,
nu sa i-o scriu direct ...
Am inteles ca dupa .com/ nu vede adresarea decat cu formatul text "pagina_A.php" de ex. dar nu exista
modalitatea de adresare si prin variabilă ?!?



Avatar utilizator
Jetix
Average Member
Mesaje: 65
Membru din: Mie Aug 09, 2017 3:16 am
Contact:

Re: adresare prin variabilă...

Mesajde Jetix » Mar Dec 21, 2021 11:07 pm

Try:

Cod: Selectaţi tot

<button onclick="history.go(-1);">Back </button>


Înapoi la “Cod PHP”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 23 vizitatori