Pagina 1 din 1

Problemă la încărcarea row-urilor MySQL

Scris: Lun Apr 24, 2017 12:52 am
de TheHonnor
Salut! Mai întâi de toate vreau să vă spun că sunt nou pe acest forum și că am 17 ani, clasa a 11-a la liceu pe științe ș.a.m.d
Vreau să spun că nu sunt atât de bun în PHP, am ceva experiență dar încă învăț și să nu se ia nimeni de mine că nu mă descurc :))

Problema mea este că vreau să fac un tabel cu topuri pentru un joc și nu prea mă descurc cu încărcarea row-urilor în tabel. Mai exact, după ore de documentații și referințe pe site-ul celor de la PHP, am decis să vă scriu vouă.

Am aici un mic Query MySQL pe care-l execut din „Config.php” și îl „fetch”-uiesc din „Header.php” (este pagina în lucru și-o țin în header).

Imagine

Iar mai jos imaginea în care încerc să apelez la row-urile „dorite”.

Imagine

Iar ceea ce îmi returnează este..

Imagine

Poate ar ajuta dacă v-aș spune că am ultima versiune de XAMPP și versiunea 7.1.1 de PHP, care e ultima bănuiesc.

Re: Problemă la încărcarea row-urilor MySQL  Topic is solved

Scris: Lun Apr 24, 2017 12:14 pm
de takedown
La prima vedere pot spune ca interogarea SQL nu este corecta.Tu vrei sa preiei acele rezultate si sa le sortezi folosind coloana Kills?

"SELECT * FROM Accounts ORDER BY Kills DESC LMIT 5"

Mai mult decat atat, in acel while tu salvezi fiecare rezultat in variabila $Row1, insa tu folosesti variabila $row pentru a accesa diferite elemente din acel array, trebuie sa folosesti $Row1 ( $Row1['PlayerName'] )

Acceseaza acest site https://www.w3schools.com/sql/sql_orderby.asp pentru mai multe detalii.

Re: Problemă la încărcarea row-urilor MySQL

Scris: Lun Apr 24, 2017 2:18 pm
de TheHonnor
Mulțumesc frumos de ajutor! Nu știu cum de am greșit acel Query, mai mult ca sigur din neatenție, căci în MySQL am mai lucrat..