Pagina 1 din 1

Automatizare proces de lucru cu fisiere PDF

Scris: Joi Mar 30, 2017 12:27 pm
de ideosaur
Salut ! Poate ma puteti ajuta cu idei, sugestii, solutii, precizez ca nu stiu programare DELOC insa orice idee ma ajuta e foarte apreciata:

Eu lucrez cu PDF-uri si as avea nevoie de in prima faza de o separare automata a unui fisier PDF care inglobeaza alte fisiere PDF in interiorul sau, dupa titlul lor. De ex, daca fisierul meu principal se numeste WHATEVER.pdf si contine in interior alte 6 documente de cate 2 pagini, fiecare avand titlul "P1" (in aceasta ocazie dar poate fi alt titlu co o alta ocazie deci ma ajuta doar daca pot reseta paramentru mereu) , am nevoie de un proces automatizat prin care se ia fisierul cel mare si este despartit in 6 fisiere mai mici, fiecare incepand cu pagina cu titlul indicat si sfarsind inainte de titlul paginii celelalte, deci cum ar veni de la primul "P1" la urmatorul "P1"

Cum sunt ele redenumite dupa nu ar conta pt moment.

Imi rezulta 6 fisiere deci. Fiecare contine in interiorul sau un TAG. Acesta este diferit in fiecare fisier dar apare dupa cuvantul WIRE in fiecare dintre fisiere. Exemplu:

in fiecare fisier am:

"text text bla blaaa bla bla WIRE: AAXX22 Bla blaaa text text

blaaa blaaaaa text text"


Softul de care am nevoie trebuie sa stie sa redenumeasca fiecare dintre cele 6 fisiere cu orice cuvant gaseste dupa cuvantul WIRE din interiorul lor, in cazul nostru as avea 6 fisiere si primul dintre ele ar fi redenumit ca AAXX@@.pdf iar celelalte in functie de cuvantul care s-ar gasi dupa WIRE in fiecare dintre ele.

As avea nevoie deci sa am optiunea sa selectez macar un grup de fisiere, fie chiar un grup limitat sa zicem maxim 10 odata, care sa traca prin acest proces.

Multumesc frumos tuturor !
Toni

Re: Automatizare proces de lucru cu fisiere PDF

Scris: Joi Mar 30, 2017 1:49 pm
de nevvermind
Asta e un mic feature in sine, si nu cred ca vei gasi pe cineva cu timpul (sau cheful) necesar sa ti-l faca pe gratis.

Lanseaza o oferta pe http://www.phpromania.net/info/project si vezi daca vine lumea.