O erroare ciudata...

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

websolution
New Member
Mesaje: 2
Membru din: Mie Feb 24, 2016 12:31 am

O erroare ciudata...

Mesajde websolution » Lun Feb 29, 2016 7:21 pm

Salut, am nevoie de ajutorul unui cunoscator php, asta pentru ca am reusit sa modific o tema pentru platforma Osclass, iar l-a urcarea temei si inastalarea ei imi apare un error pe care nu pot sa-l fixez nici cum :


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/samsung123/public_html/oc-includes/osclass/utils.php:1740) in /home/samsung123/public_html/oc-includes/osclass/utils.php on line 1743

Urc aici toate fisiere modificate de mine poate ma ajuta cienva cu cauza acestei probleme .

Din cate am citit pe site-ul celor de la Osclass, ar putea sa fie ceva cod neinchis sau ceva linie libera ?> .... nu ma pricep exact, dar am putin habar as fi recunoscator daca m-ar ptuea ajuta cineva.
Fişiere ataşate
benny 2222.rar
acestea sunt fisiere editate de mine..
(29.67 KiB) Descărcat de 83 ori



takedown
Average Member
Mesaje: 150
Membru din: Joi Feb 07, 2013 8:50 pm
Contact:

Re: O erroare ciudata...

Mesajde takedown » Lun Feb 29, 2016 9:39 pm

Eroarea aceea apare datorita unei erori umane in codul PHP, pur si simplu, trebuie sa stii cum functioneaza HTTP-ul ca sa intelegi acea eroare, insa explicatia este simpla, cererea HTTP trimisa, nu a fost trimisa bine, sau mai bine zis, ai trimis corpul cererii inainte de headere, nu prea stiu cum sa-ti explic.Aceasta problema apare datorita faptului ca folosesti fie session_start() sau fie header() ( sau alta functie de genul), dupa ce faci output la ceva, aceste functii din PHP le folosesti inainte sa faci output, nu dupa ce faci output.Uita-te in fisierul acela, utils.php, problema apare la randul 1740 - 1743.

websolution
New Member
Mesaje: 2
Membru din: Mie Feb 24, 2016 12:31 am

Re: O erroare ciudata...

Mesajde websolution » Mar Mar 01, 2016 8:51 am

salut, vazusem ca apare error aoclo, am intrat in acel fiser insa nimic deosebit acolo, ai putea sa te uiti putin peste acele fisere puse in rar ? . Daca e nevoie iti tirmit si fiserul utils.php, insa cest fisier este in script nu in tema, iar eu am modificat doar tema, sunt mai batut in cap :)) . Multumesc

nevvermind
Senior Member
Mesaje: 1243
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:17 pm

Re: O erroare ciudata...

Mesajde nevvermind » Mar Mar 01, 2016 11:54 am

Verifica-ti log-ul de erori al PHP (cauta pe net sa vezi unde-i) si rezolva-ti eroarea.

Daca nu vezi nimic, seteaza astfel incat sa le fie logate: http://stackoverflow.com/a/3531852/394589

PS: Nu mai urca fisiere, sec 21. Foloseste http://pastie.org/ pt fisierul ala utils.php. Baga-i si o sintaxa PHP sa ne fie mai usor sa citim.
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/

kryshac
New Member
Mesaje: 1
Membru din: Lun Mar 21, 2016 1:14 pm

Re: O erroare ciudata...

Mesajde kryshac » Lun Mar 21, 2016 1:44 pm

Salvează fisierele 'encode utf-8 without bom' și vezi dacă mai primești acea eroare.


Înapoi la “Cod PHP”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori