Vizualizare pagini site fara autentificare

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

dishpointer
PHPRomania Supporter
Mesaje: 18
Membru din: Joi Noi 03, 2011 4:31 pm
Contact:

Vizualizare pagini site fara autentificare

Mesajde dishpointer » Sâm Aug 23, 2014 10:23 am

Buna. Am rugamintea sa imi dati cateva sfaturi cum as putea sa fac urmatorul lucru, adica sa NU POT VIZUALIZA paginile siteului meu daca nu sunt autentificat. Deci am un site care lucreaza cu o baza de date MySQL cu posibilitatea de inregistrare si autentificare. Totul functioneza si nu am probleme, dar eu as vrea ca atunci cand scriu in bara de adrese a browserului adresa url ( calea) catre o pagina din cadrul siteului sa nu se poata vizualiza pagina respectiva , ci sa imi afiseze un mesaj de eroare de ex. NU SUNTETI AUTENTIFICAT. Acum daca scriu in bara de adrese a browserului calea catre oricare fisier .html sau .php imi deschide pagina respectiva si nu mai e nevoie de inregistrare si autentificare.
Orice sfat, documentatie sau link care ma ajuta sa rezolv acest inconvenient este binevenit. Multumesc



Avatar utilizator
artur99
Average Member
Mesaje: 55
Membru din: Joi Ian 10, 2013 9:00 pm
Contact:

Re: Vizualizare pagini site fara autentificare

Mesajde artur99 » Dum Aug 24, 2014 10:23 pm

Cod: Selectaţi tot

if(!isset($_SESSION["utilizator"])){die("Nu sunteti autentificat");}else{

//codul paginii
}


Înapoi la “Cod PHP”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 29 vizitatori