cod sursa video player

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

k0RUPE
Average Member
Mesaje: 95
Membru din: Vin Sep 24, 2010 9:17 pm

cod sursa video player

Mesajde k0RUPE » Lun Iul 21, 2014 2:05 pm

poate sa scoata cineva codu la playeru asta http://vk.com/video_ext.php?oid=2543199 ... a437808d56
vreau sa pun alt video

Cod: Selectaţi tot

view-source:http://vk.com/video_ext.php?oid=254319901&id=168950764&hash=04bad4a437808d56



k0RUPE
Average Member
Mesaje: 95
Membru din: Vin Sep 24, 2010 9:17 pm

Re: cod sursa video player

Mesajde k0RUPE » Lun Iul 21, 2014 7:18 pm

tinand cont ca nimeni nu o sa ma ajute pe gratis,ofer 5 euro pe vod pentru cine poate sa scoata codu

imi arata ca a reusit punand un alt video si ii transfer inainte banii

Avatar utilizator
artur99
Average Member
Mesaje: 55
Membru din: Joi Ian 10, 2013 9:00 pm
Contact:

Re: cod sursa video player

Mesajde artur99 » Mie Aug 20, 2014 12:49 am

k0RUPE scrie:tinand cont ca nimeni nu o sa ma ajute pe gratis,ofer 5 euro pe vod pentru cine poate sa scoata codu

imi arata ca a reusit punand un alt video si ii transfer inainte banii

Am incercat eu, dar la ce chekuri ai pe acolo prin sursa de js, nu prea am cum sa ma bag :D
De ce nu incerci un player in html5? :D Uite ce playere misto gasesti gratis pe net :)
http://www.videojs.com/
Sunt mult mai usor de folosit si probabil vor functiona la mai multi utilizatori decat daca ai folosi flash...

Avatar utilizator
Birkoff
Senior Member
Mesaje: 6380
Membru din: Joi Mar 18, 2004 2:34 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: cod sursa video player

Mesajde Birkoff » Mie Aug 20, 2014 1:18 am

daca cauti pe net gasesti tone de playere
http://www.jqueryrain.com/demo/html5-video-player/

PS. playerul ala e in flash asta inseamna ca poate avea componente server side la care nu ai acces si nu il vei putea lua.
foloseste ceva open source, sunt cu tonele.
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.


Înapoi la “Cod PHP”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 25 vizitatori