Va salut.
In viitorul apropiat, foarte probabil, o sa incep lucrul la un site, destul de complex mi-l imaginez eu, si care voi dori sa fie tradus in mai multe limbi.
Avand in vedere ca pana acum n-am mai fost nevoit sa fac un site in alta limba decat romana, va intreb pe voi, cum ar trebui sa procedez, pentru a-mi usura munca. Evident, sa nu am cate un fisier .php separat pentru fiecare limba.
Multumesc anticipat.
Site in mai multe limbi
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
Re: Site in mai multe limbi
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
iti recomand sa foloesti un cms, ca examplu platforma wordpress care f mult pluginuri care poti sa faci site-ul in mai multe limbi, sau sa folosesti optiune wordpress multisite
Iona14:6 Isus i-a zis: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.
- fabby
- Senior Member
cel mai bine vezi cum foloseste wp mai multe limbi ( mi se pare ca are functia __("cuvant de tradus") ) si poti face la fel
sau vezi si in documentatia de la kohana cum face, ca e f simplu.
sau vezi si in documentatia de la kohana cum face, ca e f simplu.
Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite