salut ,as avea nevoie de un cod js care sa-mi preia valoarea unui input dintr-un iframe , care este pe alt site.
Mentionez ca stiu numele input-ului din iframe, am cautat pe net , desi n-am gasit nimic.
Este posibil asa ceva?
javascript get value from input
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
Re: javascript get value from input
Salut
Din ce stiu, daca pagina din <iframe> e de pe alt domeniu, nu poti accesa cu javascript elemente din acel <iframe>.
Din ce stiu, daca pagina din <iframe> e de pe alt domeniu, nu poti accesa cu javascript elemente din acel <iframe>.
ok, m-am gandit si eu, ar fi fost multe oportunitati.Multumesc mult !
si ar mai fi ceva, ca sa nu deschid alt topic.
Am tabelul fotografii si tabelul users, in fotografii am campul UID care reprezinta ID-ul user-ului,as vrea sa fac o lista din fotografii de genul
mysql_query("SELECT from FOTOGRAFII where location='bucuresti'"), mentionez ca location este in USERS, stiu ca se face cu INNER JOIN, insa am uitat complet cum as putea face.
Ms
Am tabelul fotografii si tabelul users, in fotografii am campul UID care reprezinta ID-ul user-ului,as vrea sa fac o lista din fotografii de genul
mysql_query("SELECT from FOTOGRAFII where location='bucuresti'"), mentionez ca location este in USERS, stiu ca se face cu INNER JOIN, insa am uitat complet cum as putea face.
Ms
-
tedy
- Average Member
Nu stiu daca inca iti mai trebuie, dar daca da...
JOIN-uri doar daca ai nevoie sa accesezi mai multe tabele, cu mai multe conditii, etc (in general pentru query-uri complexe)
Cod: Selectaţi tot
SELECT * FROM `fotografii`, `users` WHERE fotografii.uid = users.uid AND users.location = 'Bucuresti'JOIN-uri doar daca ai nevoie sa accesezi mai multe tabele, cu mai multe conditii, etc (in general pentru query-uri complexe)
multumesc, ideea sta cam asa :
sa aleg ultimii utilizatori care nu au fotografiile trimise pe celelalt server
fotografiile sunt in tabelul `fotografii` si ma intereseaza campul `extern` sa fie gol.
Deci sa scot :
si tot nu reusesc..
sa aleg ultimii utilizatori care nu au fotografiile trimise pe celelalt server
fotografiile sunt in tabelul `fotografii` si ma intereseaza campul `extern` sa fie gol.
Deci sa scot :
select id from users where register<time()-3600*24*7 AND extern FROM fotografii=''
si tot nu reusesc..
-
tedy
- Average Member
SELECT users.id FROM `users`, `fotografii` WHERE fotografii.extern = '' ORDER BY users.register DESC LIMIT XXXLa xxx treci cati vrei sa selecteze, ultimii cati. Nu stiu daca am inteles ce vrei sa faci...