Chestionare auto
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
Chestionare auto
Salutare, care detineti un script/site de chestionare auto gen drpciv, am cateva intrebari pentru voi.
Re: Chestionare auto
mmm,din pacate nu am asa ceva...insa ai putea sa pui intrebarea ta,daca este legata de codul sursa a scriptului. O zi buna !
In cazul in care sunteti in cautare de chestionare auto pentru examen va pot sugera de unde a invatat prietenul meu care, nu credeam ca il va lua din prima, dar a zis ca l-au ajutat structura si zuportul cu imagini, plus ca zicea ca poate propune situatii si poate genera alte intrebari prin site-ul respectiv, pe langa cele 50 de cehstionare existente deja.
dli.ro/chestionare-auto/
dli.ro/chestionare-auto/
- mandix
- Average Member
ili50, reclama se plateste, plus ca ce ne-ai povestit tu este un cliseu. DRPCIV a fost, este, si va fi tata lor.
Edit Later: Nu inteleg ce legatura are povestea prietenului tau cu ce s-a discutat in topic. Nu fi off topic ca nu rezolvi nimic bun.
Edit Later: Nu inteleg ce legatura are povestea prietenului tau cu ce s-a discutat in topic. Nu fi off topic ca nu rezolvi nimic bun.
- Birkoff
- Senior Member
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.