Generare sitemap automat

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

inginerul
Average Member

Re: Generare sitemap automat

Mesajde inginerul » Joi Ian 31, 2013 9:43 pm

ma. in loc sa afisezi datele cu echo, scriele in fisierul sitemap.xml cu functia fwrite. fisierul sitema p.xml trebuie sa fie fara cod php, doar tagurile alea exact asa cum ar trebui sa fie ca si cand le-ai scrie pe fiecare in parte manual

cadou
Average Member

Mesajde cadou » Vin Feb 01, 2013 2:39 pm

pai si nu pot face sa adaug automat?
ca manual e mult la cate am pe site
inginerul scrie:ma. in loc sa afisezi datele cu echo, scriele in fisierul sitemap.xml cu functia fwrite. fisierul sitema p.xml trebuie sa fie fara cod php, doar tagurile alea exact asa cum ar trebui sa fie ca si cand le-ai scrie pe fiecare in parte manual

inginerul
Average Member

Mesajde inginerul » Vin Feb 01, 2013 9:23 pm

tu intelegi numai ce nu trebuie din ce zicem pe aici:)). la intrebarea ta "pai si nu pot sa fac sa se adauge automat?" raspunsul e "da". poti sa faci, exact asta am zis si eu k trebuie sa folosesti functia fwrite sa scri in sitemap.xml acele date in loc sa le afisezi cu echo, pt ca fisierul sitemap.xml trebuie sa arate exact asa cum arata ca atunci cand il scri manual pe tot. (numai ca nu ikl scri manual il scri cu fwrite(). deci faci codul php intrun fisier separat, iar atunci cand intri in el din browser se vor citi toate instructiunile alea inclusiv fwrite care scrie in sitemap.xml paginile si tagurile si ce mai este.
daca nici acum nu ai inteles imi dau demisia:)) mai bn de atat nu pot explica

l33t
Senior Member

Mesajde l33t » Sâm Feb 02, 2013 11:39 am

@inginerul nu trebuie sa folosesti fwrite, poate folosi un redirect din htaccess si header-ul de xml
@cadou
encoding="utf8_general_ci" de unde l-ai scos? Este utf-8 encodingul.
mysql_query - http://php.net/mysql_query - extensia mysql va fi inlocuita pe viitor, iti recomand sa folosesti PDO

Înapoi la “Cod PHP”